Turkcell 4.5G VINN AKK Kaldırma

dark06

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir binaya taşındık Ankara Yenikent'te. 8 ay oldu altyapı yok, yok port, yok ıvır zıvır, bir sürü hikaye. Bir türlü interneti bağlattıramadım. En son çare gittim 130 TL'ye 50 GB sonrasında 128 KB/sn düşen VINN aldım. 4.5G 50 GB'ye kadar sorunsuz kullanıyorum ama 50'den sonra aşırı yavaşlıyor, verdiğim paraya değmiyor. Bu adil kullanım kotası ile ilgili nasıl bir şey uygulasam düşmez? 2-3 megabit olsa yine yeter de, işte 128 KB/sn düşünce hiçbir işlem yapamıyorum. Eğer AKK'ye çözüm bulamazsam büyük ihtimal kapattıracağım. Önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir işlemi yasal olarak yapmanız mümkün değil. Yasal olmayan önerinin de yapılması yasaktır. Servis sağlayıcınız ile görüşün, AKK sonrası düşen hızın normal mi değil mi olduğu ortaya çıksın. VINN'larda sistem farklıysa, 128 KB hıza düşüyorsa yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı