Turkcell 5G Testi ile 2 Gbps ve üzeri Download hızına ulaştı!

Kotayı arttırmaları yetmiyor. Kota ister istemez hemen dolacaktır. Bu yüzden kotasız tarifeler olmalı ve kotalı tarifeler olacaksa da, en az 500 GB ila 1 TB arası olmalı.
Mobil veri üzerinden 1 TB’lık ne kullanacaksınız? Amerika’da bile 1 TB sonrası sizi ayrı bir kullanıcı kategorisine alıyorlar. Şahsen ben Turkcell LTE ile aylık 50 GB civarı kullanıyorum. 135 TL fiyat da gayet uygun geliyor. 100 TL civarına da gelmesi daha iyi olurdu. 5G ile de tam olarak fiyatlar o civarlara düşecek.

Mobil veri ile o kadar kullanan bir insanım denilebilir. Mesela Samsung Galaxy S8 telefonumla ben Wİ-Fi üzerinden 1 ayda 600 GB kota harcadım. Hattım ADSL2+ ve 11.50 Mbps Download hızımla 1 ayda 600 GB kullandım. 5G Olsa kimbilir ne kadar kullanırım. Siz düşünün.

@Erdemli Erdem Amerika’da sınırsız mobil veri $40-80 civarında. Turkcell Superbox da o fiyatlar arasında. Hız olarak da ₺150 olan Superbox kadar diyebiliriz. 50 GB kota ₺80, sınırsız 20 Mbps ₺100 ve sınırsız hız ₺150 olsa mesela gayet iyi olurdu. 1 TB sonrası belki bir limitleme yapabilirler ya da hotspot özelliğini hariç tutabilirler. Normal iPhone üzerinden 1080p video izleyen ve Reddit tarzı sitelere giren kullanıcılar ortalama 50 GB kullanıyor. Şebeke hızını düşürmemek için bilgisayar için sınırsız 5G ₺150-250 olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…