Turkcell 5G Testi ile 2 Gbps ve üzeri Download hızına ulaştı!

Taksim’in ve alışveriş merkezlerinin olduğu yerlerde olan hızlardan bahsediyorum. Keşke belirtseydim. Tekirdağ gibi yerlerde rahatlıkla 1 Gbps hız alabiliriz.

Taksim’in ve alışveriş merkezlerinin olduğu yerlerde olan hızlardan bahsediyorum. Keşke belirtseydim. Tekirdağ gibi yerlerde rahatlıkla 1 Gbps hız alabiliriz.
Benimde belirtmeyi unuttuğum birşey vardı 5G ile ilgili. Biliyorsunuz ki bazı köylerde veya dağlık alanlarda, 4G LTE, 4G veya 3G hatta 2G şebeke sinyali hiç çekmiyor veya 0.1 Mbps gibi aşırı düşük hızlar görecek kadar, az sinyal alıyor. Fakat, 5G ile bu tür sorunların ortadan kalkacağı söyleniyor. 5G Sayesinde, köy gibi yerlerde bile en düşük 100 Mbps veya 50 Mbps gibi Download hızlarını görebilmenin mümkün olunacağı söylenir. Bununla beraber muhtemelen Upload hızıda yine makul seviyelerde olur bir eğer biri köyde kalıyorsa. Genelde çoğumuz köyde geçici kalırız. Mesela benim köy evim yok. Bazı ailelerin bir kesimi, genelde köy evinde oturur. Köy evine misafirliğe gittiğiniz de dahi, 5G sayesinde internet keyfiniz hiç bozulmayacaktır.

Testte 3 GB internetin kullanılmasının sebebi hızlı olması değil mi? Yani demek istediğim o test 10 saniye sürüyorsa 100 Mbps internet o sürede 150 MB indirir, 2000 Mbps de 3 GB indirir

Yani internet hızlandıkça kullanımın artması saçma olmaz mı, sonuçta biraz ironik gelecek ama ben hep 200-300 MB'lik videolar indiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…