Turkcell aboneliği fesih edilirse cayma bedeli ödenir mi?

yigitkajmer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum Turkcell fiyatı GB oranına göre acayip fazla bayağı kazık yani. Hem annemin hem kardeşimin aboneliğinin bitmesine 10 gün kaldı. Öğrendiğime göre son 1 hafta kala fesh edince cayma bedeli çıkmıyormuş. Bu durum doğru mu yoksa 1 gün kala mı iki hattı da başka operatöre geçireyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar malum Turkcell fiyatı GB oranına göre acayip fazla bayağı kazık yani. Hem annemin hem kardeşimin aboneliğinin bitmesine 10 gün kaldı. Öğrendiğime göre son 1 hafta kala fesh edince cayma bedeli çıkmıyormuş. Bu durum doğru mu yoksa 1 gün kala mı iki hattı da başka operatöre geçireyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son gün geçir derim cayma bedeli ödetebilirler hiç uğraşma müşteri hizmetleri falan filan.

Son 1 ay cezasız geçiş yapılabilir. Hiçbir ceza ödetemezler. Bunu Turkcell'i arayarak da teyit edebilirsiniz.
Bugün yarın aboneliği iptal edicem.Netgsm e geçmeyi düşünüyorum.Fiyatı çok cazip.Sms sorunu varmış onu çözmüşler başka sorunu var mı bilmem.Netgsm dışında ucuz paket veren operatör yok hepsi uçmuş.

Bimcell iyi. Volte yok netgsm'de.
Fiyatları cazip değil bimcell in şimdi baktım da.Volte çok etkiliyor mu sesi?Yani olmasa da olmaz mı?

Fiyatları cazip değil bimcell in şimdi baktım da.Volte çok etkiliyor mu sesi?Yani olmasa da olmaz mı?
Tekrar baktım da Vodafone 10gb 1000dk 250sms 257tl daha iyi gibi.Ona geçiş yaparım muhtemelen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı