Turkcell altyapı sorgulama nasıl yapılır?

berkay_zalp01

Hectopat
Makaleler
1
Altyapı ile ilgili bir bilgim yok. Sorguladığımda fiber gözüküyor ama kac Mbps destekliyor bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapını sorguladıktan sonra hemen başvur de telefon numaranı bırak arasınlar.

Altyapı ile ilgili bir bilgim yok. Sorguladığımda fiber gözüküyor ama kac Mbps destekliyor bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?
Fiber altyapı genellikle yüksek hızlara destek verebilen bir altyapıdır. Hız testi yaparak internet hızınızı ölçebilirsiniz. Hız testi sonucunda aldığınız hız, altyapınızın desteklediği hızın bir göstergesi olabilir.

Ayrıca, internet servis sağlayıcınızın web sitesinde ya da müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek hangi hızlarda hizmet verdiklerini öğrenebilirsiniz. Fiber altyapıda hizmet veren birçok internet servis sağlayıcısı, müşterilerine 100 Mbps, 500 Mbps, hatta 1 Gbps gibi yüksek hızlar sunabiliyor.

Bütün firmalar fiber internet veriyoruz diyor ama bina site mi müstakil mi,binada fiber kablo varmı ,bina altında yada daire önünde ,turuncu veya sarı renkte ince kablo varsa o fiber kablo dur.o zaman fiber internet alabilirsiniz,yoksa eğer fibere yakın VDSL internet verirler.musteri kazanmak için bunu fiber diye satıyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-15-04-28-55-372-edit_com.android.chrome.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 42
Biz birkaç hafta önce bilmeden turknet bağlattik ama turknet bu bina da 4 mbps destekliyormus onu öğrendim ve iptal ettirdim Turkcell Superonline da altyapı sorguladığımda fiber destekliyor yazıyordu

Biz birkaç hafta önce bilmeden TurkNet bağlattik ama TurkNet bu bina da 4 Mbps destekliyormus onu öğrendim ve iptal ettirdim Turkcell Superonline da altyapı sorguladığımda fiber destekliyor yazıyordu.

Fiber olarak birçok Mbps destekliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…