Turkcell altyapıyı Kablonet'ten mi alıyor?

Kablosuzdan 100mbps almak istedigimden Superonline'a gecmek istemiyorum zaten. CBW-383ZN modeli kullaniyorum 50 mbpsyi de veriyor nitroyla 100'u de veriyor.

Kablonet gerçekten GPON çekiyor mu? Eğer öyle ise bizde GPON olabilir, bizim eve gelen kablolar, yeraltındaki kutuların kapakları falan tamamen aynı.

Bunu sitelerinden öğrenemiyoruz herhalde, pahalı diye kullanmayı da düşünmüyorum o yüzden hiç araştırmadım.
Kablosuzdan 100mbps almak istedigimden Superonline'a gecmek istemiyorum zaten. CBW-383ZN modeli kullaniyorum 50 mbpsyi de veriyor nitroyla 100'u de veriyor.
Superonline geçin. Arıza durumunda ücret falan almazlar merak etme. Ek olarak bence 130TL 100Mbps yerine 150TL 200Mbps olan pakete geç.

Son düzenleme:
Kablonet gerçekten GPON çekiyor mu? Eğer öyle ise bizde GPON olabilir, bizim eve gelen kablolar, yeraltındaki kutuların kapakları falan tamamen aynı.
Yeni kurulumlarda evet. Arayıp sorabilirsiniz çünkü büyük ihtimalle aşağıdaki kutu kilitli olacaktır.

Kablonet'de 100'e kadar falan veriyor ben yanlış mı anlamışım siteye girdiğimde öyle.

Kablonet'de 100'e kadar falan veriyor ben yanlış mı anlamışım siteye girdiğimde öyle.
Modem 5ghz değilse wifi’de 100 alamazsınız.
383ZN 100 veremez. Kabloluda verir. Wifi ile veremez. 2.4ghz. Zar zor 70’lere çıkar.
Kullandım ben o modemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…