Çözüldü Turkcell e-devlet aktivasyonunda error veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mira23

Centipat
Daha fazla  
Tam kimlik resimlerini atacagim error yazısı çıkıyor, resimleri yükleyemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ama bana hat açılıp bize şu saatte kullanabilirsiniz mesajı geldikten sonra aktivasyonu yapabileceğim söylendi. Gerçekten öyle mi yoksa başka bir sorun mu var?

Çözüm
Size sms ile bilgilendirme gelicektir Şu tarih ve saat olarak o zaman Yapa bilirsiniz Mesaj gelir merak etmeyin

Mesaj geldikten sonra çift şimdi destekliyorsa Simi takın bekleyin desteklemiyorsa O tarihte yanınızda bulundurun telefonu kapat aç yapınız sonra hattınız aktif edilcektir

Bi kaç gün içinde Sms gelir
Size sms ile bilgilendirme gelicektir Şu tarih ve saat olarak o zaman Yapa bilirsiniz Mesaj gelir merak etmeyin

Mesaj geldikten sonra çift şimdi destekliyorsa Simi takın bekleyin desteklemiyorsa O tarihte yanınızda bulundurun telefonu kapat aç yapınız sonra hattınız aktif edilcektir

Bi kaç gün içinde Sms gelir

Çözüm
Hocam bende Turkcell'e e-Devlet üzerinden geçiş ile başvuru yaptım SIM kartı daha gelmedi ama birçok kişi bu durumdan müzdarip çözebildiniz mi sorunu.

Hocam bende Turkcell'e e-Devlet üzerinden geçiş ile başvuru yaptım SIM kartı daha gelmedi ama birçok kişi bu durumdan müzdarip çözebildiniz mi sorunu.
Evet, başta aktive için kimlik fotoğrafınızı yüklemeniz gerekiyor. Ben orada takılı kalmıştım, kimlik resmi yüklenmiyordu. Ama sonradan istenilen puk kodunu yanlış girdiğimi fark ettim. Düzeltince sorun halloldu ama bu sefer de sayfayı e-devlet'e yönlendirirken e-devlet sayfası "teknik aksaklık" uyarısı veriyor. Sanırım çoğu kişide var bu sorun. Arada girip deniyorum tekrar. Belki sorun hallolmuştur diye. Ama yok. Çağrı merkezini de arayamıyorum sorun için, dk'm yok. Bekliyorum işte. Eğer birkaç güne düzelmezse herhangi bir bayiye gidicem.

Eyvah ya keşke az üşenmeyip 15 dk yürüyüp bayiye gitseydim bu arada siz hangi tarifeyi seçtiniz.

Eyvah ya keşke az üşenmeyip 15 dk yürüyüp bayiye gitseydim bu arada siz hangi tarifeyi seçtiniz.
Önceden ev interneti başvurumu da e-devletten kolayca yapınca bu da böyle olur zannettim. Böyle sorun yaşayacağımı düşünemedim. Ben de keşke bayiye gitseydim ilk.

Ayda 185 tl faturalı hat benimki. Bayadır şimdiki operatörden memnun olmadığım için turkcell'e geçmek istiyordum. Her operatörü denedim bir turkcell kaldı. E bir de kampanya vardı sınırlı süre, hemen geçmek istedim. İşte sinir etti.

Bende aynı tarifeyi seçtim şu an Vodafone kullanıyorum 5 GB için 200 TL teklif ediyorlar bütün operatörleri denedim Vodafone'dan memnundum ama Turkcell'in teklifi daha makul olunca ve daha iyi çekim hizmeti verdiğinden Turkcell'e geçmeye karar verdim umarım aynı sorunu yaşamam ya da kısa sürede çözülür kargonuz ne kadar sürede geldi ve hangi kargo ile geldi.

Yarım saatte geldi. Hangi kargo olduğunu bilmiyorum, ben almadım çünkü.

Yarım saatte geldi. Hangi kargo olduğunu bilmiyorum, ben almadım çünkü.

İlginç 24 saat oluyor sipariş edeli ve benimki gelmedi henüz dün hafta sonuna giriyoruz diye gelmez diye düşünüyordum ama sizinki yarım saat içinde teslim edilince şaşırdım.

Evet, çok h
İlginç 24 saat oluyor sipariş edeli ve benimki gelmedi henüz dün hafta sonuna giriyoruz diye gelmez diye düşünüyordum ama sizinki yarım saat içinde teslim edilince şaşırdım.
Evet, çok hızlı geldi ama işte aktive edemedim daha sorun yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…