Çözüldü Turkcell e-devlet aktivasyonunda error veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mira23

Centipat
Daha fazla  
Tam kimlik resimlerini atacagim error yazısı çıkıyor, resimleri yükleyemiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ama bana hat açılıp bize şu saatte kullanabilirsiniz mesajı geldikten sonra aktivasyonu yapabileceğim söylendi. Gerçekten öyle mi yoksa başka bir sorun mu var?

Çözüm
Size sms ile bilgilendirme gelicektir Şu tarih ve saat olarak o zaman Yapa bilirsiniz Mesaj gelir merak etmeyin

Mesaj geldikten sonra çift şimdi destekliyorsa Simi takın bekleyin desteklemiyorsa O tarihte yanınızda bulundurun telefonu kapat aç yapınız sonra hattınız aktif edilcektir

Bi kaç gün içinde Sms gelir
Evet, çok h

Evet, çok hızlı geldi ama işte aktive edemedim daha sorun yaşıyorum.

En kötü SIM kartı ile bayiye giderseniz yardımcı olurlar ama işte madem bayiye gideceğiz neden böyle bir seçenek var onu anlamadım bir de İstanbul'damı yaşıyorsunuz belki kargonuz ondan dolayı hızlı gelmiştir.

Evet, İstanbul.

Son düzenleme:
Evet. E-devlette teknik aksaklık vardı, bugün düzelmiş. Onayladım başvurumu. Şimdi hattı kullanabilirsiniz mesajının gelmesini bekliyorum. Açılır sanırım bir iki güne.

Evet. e-Devlet'te teknik aksaklık vardı, bugün düzelmiş. Onayladım başvurumu. Şimdi hattı kullanabilirsiniz mesajının gelmesini bekliyorum. Açılır sanırım bir iki güne.

Hayırlı olsun hocam bende hala SIM kartını bekliyorum sanırım hafta sonu diye böyle gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…