Turkcell eSIM kaç cihaz eşleştirilir?

mcsahin_

Hectopat
Merhaba, mevcut IPhone'umda eSIM ile hattımı kullanıyorum ve yine bu hatta bağlı Apple Watch cellular akıllı saatim var. Yani toplamda 2 cihaz da aynı hat (eSIM ) tanımlayıp kullanabiliyorum.

Sorum şu;

Bu cihazlara ek olarak iPad dimde cellular (hücresel) özelliğini kullanabilir miyim? Yani aslında toplamda 3 cihazda eSIM kullanabilir miyim?

Merhaba, mevcut IPhone'umda eSIM ile hattımı kullanıyorum ve yine bu hatta bağlı Apple Watch cellular akıllı saatim var. Yani toplamda 2 cihaz da aynı hat (eSIM ) tanımlayıp kullanabiliyorum.

Sorum şu;

Bu cihazlara ek olarak iPad dimde cellular (hücresel) özelliğini kullanabilir miyim? Yani aslında toplamda 3 cihazda eSIM kullanabilir miyim?
cevap verebilecek olan varmı arkadaşlar?

Son düzenleme:
Şu an için aynı eSIM hattını üç farklı cihazda (iPhone, Apple Watch ve iPad) kullanmak mümkün değil. Apple Watch ve iPhone arasında hücresel bağlantıyı paylaşabiliyorsunuz, ancak bu bağlantıyı iPad'e genişletme imkânı bulunmuyor. Yani iPhone ve Apple Watch aynı hattı kullanabilirken, iPad için ayrı bir hücresel tarifeye ihtiyaç duyuluyor. İlerde belki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı