Turkcell ev interneti alınır mı?

Daha fazla  
Yakın zamanda adresimde fiber internet altyapı desteği oluştu. Sanırsam 2000 TL kadar eski internetin taahhüdünü ödüyorlarmış. Aylık 800TL ile 500 Mbps almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşme Yusuf'um. Uzak dur Superoffline'dan.

Düşme Yusuf'um. Uzak dur superoffline'dan.

:D bu iyiydi hocam.

Yakın zamanda adresimde fiber internet altyapı desteği oluştu. Sanırsam 2000 TL kadar eski internetin taahhüdünü ödüyorlarmış. Aylık 800TL ile 500 Mbps almayı düşünüyorum.

Hocam alacaksasnız TurkNet falan alın hatta biz şu anda Türksat Kablonet kullanıyoruz ama geceleri upload zaten rezaletken gece olunca daha da rezalet oluyor download dahil bizde TurkNet'e geçmeyi düşünmüyoruz değil ikna edebilirsem artık :D ayrıca turknet daha fazla upload sunuyor

Yalnızca Turkcell Superonline fiber altyapınız mı var? Eğer öyle ise zaten fiber konusunda alternatifleriniz epey kısıtlı. İsterseniz o altyapıdan Millenicom 200 Mbps alabilirsiniz ama ben Superonline 1000 Mbps kullanıyorum, memnunum. Birkaç aydır kullanıyorum ve kesinti hiç yaşamadım. Ancak ping değerleri TT fibere göre sanırım biraz daha gecikmeli. Alternatif bir fiber altyapım olmadığı için 60-70 Mbps VDSL yerine 1000 Mbps Superonline fiberi tercih ettim.

1000 Mbps fiber Superonline ile 66 ping aldığım oyunda.
100 Mbps VDSL TurkNet ile 34 ping alıyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Bende öyle bir sorun yok Superonline kullanıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-09-12 171516.png

Yalnızca Turkcell Superonline fiber altyapınız mı var? Eğer öyle ise zaten fiber konusunda alternatifleriniz epey kısıtlı. İsterseniz o altyapıdan Millenicom 200 Mbps alabilirsiniz ama ben Superonline 1000 Mbps kullanıyorum, memnunum. Birkaç aydır kullanıyorum ve kesinti hiç yaşamadım. Ancak ping değerleri TT fibere göre sanırım biraz daha gecikmeli. Alternatif bir fiber altyapım olmadığı için 60-70 Mbps VDSL yerine 1000 Mbps Superonline fiberi tercih ettim.
Hocam TurkNet altyapı sorguladım ancak altyapı yoktu, altyapı talebinde bulunsam ne kadar sürer ve ne kadar ücret alır neler gerekir? Şu anda kullandığım internet testlerde 20 mbps (yersen) veriyor, hiç memnun değilim sürekli de kesiliyor, kötü olsa bile şuanki internetimden iyidir diye ummak istiyorum.

Hocam TurkNet altyapı sorguladım ancak altyapı yoktu, altyapı talebinde bulunsam ne kadar sürer ve ne kadar ücret alır neler gerekir? Şu anda kullandığım internet testlerde 20 Mbps (yersen) veriyor, hiç memnun değilim sürekli de kesiliyor, kötü olsa bile şu anki internetimden iyidir diye ummak istiyorum.
Açıkçası ben günlük sıradan bir kullanıcı olarak memnunum Turkcell Superonline'dan. Kurulum vb. konularda da uğraştırmamaları hoşuma gitti. Kutudan daireme, hatta kurulumun yapılmasını istediğim odaya kadar kablo çektiler, beni uğraştırmadan tüm kurulumu hallettiler. Kurulum ücreti almadılar.

Eksi yanına gelirsek kullanmaya başladığım günden beri hep CGNAT IP'deyim ve bu sebeple port açıp arkadaşlarımla oynamak için oyun sunucusu falan açamıyorum. Ayrıca verdikleri HGW cihazın arayüzünde bazı seçenekler gizliydi, mesela 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi ağlarını birbirinden ayırabilmek için müşteri hizmetlerini aramam gerekmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı