Arkadaşlar ben faturalı hatta geçen ay geçtim, ondan önce TL kullanıyordum. TL kullandığım için hattımda 45'e yakın lira vardı. Faturalıya geçince ( paketim 25 liralık ) ilk ay ödemezsin dediler hattımdaki paradan kesilirmiş şimdi ikinci aydayım hattımda 20 TL var ve ben bu parayı Steam'e yatırmak istiyorum, yatırabilir miyim ?
O 20 TL'de bu ay faturandan düşecek. Faturalı hat kullandığın için istediğin an yatırabilirsin zaten. İstersen 100 TL bile yatırırsın. Yani şöyle olur: Bu ay faturan 25 TL-20 TL indirim =5 TL fatura gelir, sen de 20 TL Steam'a yatırırsan 25 TL gelmiş olur faturan.
O 20 TL'de bu ay faturandan düşecek. Faturalı hat kullandığın için istediğin an yatırabilirsin zaten. İstersen 100 TL bile yatırırsın. Yani şöyle olur: Bu ay faturan 25 TL-20 TL indirim =5 TL fatura gelir, sen de 20 TL Steam'a yatırırsan 25 TL gelmiş olur faturan.
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Peki bu ay yatırmayıp 5 liralık faturayı ödesem , diğer ay yatırsam , ay sonunda 25 Tl 'lik faturanın üstüne mi gelir ( yani fatura + kaç Tl yatırdıysam ) ?
Teşekkürler. Bir sorum daha olacak peki ben hattıma para yatırabilir miyim ( yani Hani Tl kullanırken yatırıyoruz ya faturalıda da olur mu anlamında ) ?