Turkcell faturalı hat taahhüt bitiminden sonra ne olur?

mehmet kapici

Femtopat
Turkcell hattımın yarın sözleşmesi doluyor. Hat benim üstüme değil üstüme de almak istiyordum 18yaşima girmeme 20 gün var. Geçen bayiye gittiğimde cayma bedeli falan 1.500TL hesap çıkardı. Ödemek istemiyosaniz bırakın hattınızız sözleşmesi bitsin 20 gün sonra değiştirirsiniz sözleşmeniz olmadıgı için hiçbir ücret ödemeden değişirsiniz dedi. Yarindan itibaren hattı hiç kullanmazsam ekstra para ödemem ve ellemeden veya onaylamadan sözleşmemi yenilenmez değil mi?

Geçen bayiye gittiğimde cayma bedeli falan 1.500TL hesap çıkardı.
Birkaç gün önce kapattırıyorsunuz diye 1500 lira cayma bedeli mi çıkarıyorlarmış? Öyle bir şeyin doğru olduğuna emin misiniz? Bana sizi yemeye çalışıyorlar gibi geldi.

Yarindan itibaren hattı hiç kullanmazsam ekstra para ödemem ve ellemeden veya onaylamadan sözleşmemi yenilenmez değil mi?
Hattınızın taahhütsüz bedeli neyse onun üzerinden faturayı ödemeye başlarsınız. Taahhütsüz bedeli sözleşmenizde yazıyor olmalı, sözleşmeniz elinizde yoksa müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. Başka bir operatöre numaranızı taşıtmanızı öneririm.

Taahhüt süresi bitince kullandığınız paket indirimsiz olarak devam ediyor.
Zaten taahhütün olayı, 12 ay kalma sözüne karşılık indirimli paket.
İptal edene kadar fatura gelmeye devam eder.

Sizin sözleşmeniz bitince indirimli ücretiniz biter ve taahhütsüz fiyattan ücretlendirilirsiniz. Taahhüt bitimine yakın ve bittikten sonra sizi 532 veya 0532 532 0000 numarasından arayıp taahhüt yeniletmek için ararlar.(yasal sahibi olmadan yeniletmezler)

Siz hattı kullanmazsanız bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Çağrı merkezine sormanız gerek.

Birkaç gün önce kapattırıyorsunuz diye 1500 lira cayma bedeli mi çıkarıyorlarmış? Öyle bir şeyin doğru olduğuna emin misiniz? Bana sizi yemeye çalışıyorlar gibi geldi.

Hattınızın taahhütsüz bedeli neyse onun üzerinden faturayı ödemeye başlarsınız. Taahhütsüz bedeli sözleşmenizde yazıyor olmalı, sözleşmeniz elinizde yoksa müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. Başka bir operatöre numaranızı taşıtmanızı öneririm.

Evet, son gün kapatırsaniz ücret ödemezseniz dendi ama taşımak isterseniz cayma bedeli 750TL, 400TL paket bir şeyi, 350TL taşıma ücreti çıkardı. az kaldı bu gidişle dumanla haberleşcem :D

Sizin sözleşmeniz bitince indirimli ücretiniz biter ve taahhütsüz fiyattan ücretlendirilirsiniz. Taahhüt bitimine yakın ve bittikten sonra sizi 532 veya 0532 532 0000 numarasından arayıp taahhüt yeniletmek için ararlar.(yasal sahibi olmadan yeniletmezler)

Siz hattı kullanmazsanız bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Çağrı merkezine sormanız gerek.
Yeni bir sözleşme imzalamadığım için örnek 2 ay sonra başka bir operatöre geçmek istersem fatura ücretim haricinde ekstra para ödermiyim geçiş ücreti, cayma bedeli gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı