Turkcell faturalıdan faturasıza geçiş yapmak

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, kontratımın bitmesine 24 gün kaldı Turkcell'in kalitesini kaybetmek istemiyorum, faturalıdan faturasıza geçsem düşük teklifler gelir mi yoksa illa operatör mü değiştirmem gerekli? Bana önerdiği paketlerin tutarları resimdedir, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_6876.png
    IMG_6876.png
    173,6 KB · Görüntüleme: 111
Hocam resimde gözüken tutarları hiç vermek istemiyorum, Turkcell'in kalitesini de kaybetmek istemiyorum arafda kaldım vallahi.

Ne kadar sinir bozucu olsa da Vodafone veya Türk Telekom öneririm. Hat taşırsanız 25 GB gibi bir hoş geldin paketi var 175 TL'ye 3 ay boyunca yenileyip kullanabiliyorsunuz iyi forumlar dilerim.

Ne kadar sinir bozucu olsa da Vodafone veya Türk Telekom öneririm. Hat taşırsanız 25 GB gibi bir hoş geldin paketi var 175 TL'ye 3 ay boyunca yenileyip kullanabiliyorsunuz iyi sosyaller dilerim.

Hocam en kötü ihtimal öyle yapacağım gibi duruyor, hat taşırsam banka blokeleri ile de uğraşacağım oda uğraştıracak hep problem.

Banka blokesi ne alaka ki hocam? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

SIM kart değişikliklerinde banka SMS'leri gelmiyor uygulamalara girişi engelliyorlar güvenlik için, fiziksel simi e SIM yaptığımda bile bloke atmıştı ziraat ve İş Bankası, operatör değişmediğim halde neden oldugu konusunda bir fikrim yok.

SIM kart değişikliklerinde banka SMS'leri gelmiyor uygulamalara girişi engelliyorlar güvenlik için, fiziksel simi e SIM yaptığımda bile bloke atmıştı ziraat ve İş Bankası, operatör değişmediğim halde neden oldugu konusunda bir fikrim yok.

Hocam ben de ayın 20'sinde Online başvuru yaptım 24'te hat açıldı henüz öyle bir problem yaşamadım telefon ile alakalı bir durum olabilir.

Hocam ben de ayın 20'sinde Online başvuru yaptım 24'te hat açıldı henüz öyle bir problem yaşamadım telefon ile alakalı bir durum olabilir.

Hayır arkadaşın bahsettiği konu şu bankalar güvenlik koruması olarak kullandığı sistem bu simkartının başka bir kişi tarafından kopyalanmasını engellemek için yapılıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı