T TraderFall Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #1 Şu an Turkcell genç tarifesini kullanıyorum ve faturasıza geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Müşteri hizmetlerini arayıp söylemem yeterli mi?
Şu an Turkcell genç tarifesini kullanıyorum ve faturasıza geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Müşteri hizmetlerini arayıp söylemem yeterli mi?
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 5 Ağustos 2021 #2 TraderFall dedi: Şu an Turkcell genç tarifesini kullanıyorum ve faturasıza geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Müşteri hizmetlerini arayıp söylemem yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri Turkcell bayisine gitmenizi söyleyebilir, bence en doğrusu en yakın olan Turkcell bayiye gidip yaptırmak. Hem de daha iyi bilgi, paket fiyatları vb. konulara orada size anlatarak bilgi almış olursunuz.
TraderFall dedi: Şu an Turkcell genç tarifesini kullanıyorum ve faturasıza geçmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Müşteri hizmetlerini arayıp söylemem yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri Turkcell bayisine gitmenizi söyleyebilir, bence en doğrusu en yakın olan Turkcell bayiye gidip yaptırmak. Hem de daha iyi bilgi, paket fiyatları vb. konulara orada size anlatarak bilgi almış olursunuz.