Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Faturanın üzerine G29 alabiliyor muyuz? Kredi kartım olmadı için faturamın üzerine almak istiyorum. Veya başka bir alternatif var mı?
Faturanın üzerine G29 alabiliyor muyuz? Kredi kartım olmadı için faturamın üzerine almak istiyorum. Veya başka bir alternatif var mı?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 Turkcell Pasaj'da satılıyorsa alırsın ama taksit yapacaklarını zannetmiyorum.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 T21 dedi: Turkcell Pasaj'da satılıyorsa alırsın ama taksit yapacaklarını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Satılıyor zaten orada gördüm de Ama bir de zaten orada 2K filan pahalı bari fatura üzerinden taksit yapsalar.
T21 dedi: Turkcell Pasaj'da satılıyorsa alırsın ama taksit yapacaklarını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Satılıyor zaten orada gördüm de Ama bir de zaten orada 2K filan pahalı bari fatura üzerinden taksit yapsalar.