Turkcell geçilir mi?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Vodafone kullaniyordum paket fiyatlari o kadar artti ki 1 sene once 200TL olan pakete 700TL istediler. Bende Türk Telekom'da Kocaeli özel paketine geçtim. Fakat internet o kadar kotu ki Instagram'yi yenilemesi 90 saniye falan sürüyor abartisiz. Hani Wi-Fi kurup internetle cok ugrasmam desem yine olmuyor çünkü arama da problemli. Kimi arasam ya ses karşıya gitmiyor ya da direkt cekmiyor. Gebzedeyim şu an. Karadeniz yaylasinda bile daha iyi cekiyordu Vodafone.

Neyse uzattim biraz durumumu açıklamam gerekti. Turkcell'de bazi tarifeler var. 400TL civari. Biraz pahali olsa da en azindan kullanabilirim diye düşünüyorum. Bazilari hiç onermiyor Turkcell. Siz önerir misiniz?

Benim bölgemde Turkcell çekim olarak en iyisi. Ben de Vodafone'den Turkcell'e geçiyordum tam ama nedense son haftamda bana red edemeyeceğim bir teklifle geldiler. O yüzden Vodafone ile devam ettim. Şuan ki paket fiyatları felaket ama..
Turkcell ile Vodafone arasında fiyat farkı kalmamış nerdeyse, Turkcell mantıklı olabilir.

Konuma göre çok değişse de Turkcell genel olarak daha iyi çekiyor, ben de Türk Telekom'a geçiyorum ama İzmir'de bahsettiğin şikayetlerden çok yok o yüzden geçiyorum. Yerinde olsam Turkcell'e geçerdim uygun bir paket bulsam.

Turkcell kullanıyorum 150TL'lik pakete 400TL fiyat verdiler hem de 8 GB.

Vodafone kullaniyordum paket fiyatlari o kadar artti ki 1 sene once 200TL olan pakete 700TL istediler. Bende Türk Telekom'da Kocaeli özel paketine geçtim. Fakat internet o kadar kotu ki Instagram'yi yenilemesi 90 saniye falan sürüyor abartisiz. Hani Wi-Fi kurup internetle cok ugrasmam desem yine olmuyor çünkü arama da problemli. Kimi arasam ya ses karşıya gitmiyor ya da direkt cekmiyor. Gebzedeyim şu an. Karadeniz yaylasinda bile daha iyi cekiyordu Vodafone.

Neyse uzattim biraz durumumu açıklamam gerekti. Turkcell'de bazi tarifeler var. 400TL civari. Biraz pahali olsa da en azindan kullanabilirim diye düşünüyorum. Bazilari hiç onermiyor Turkcell. Siz önerir misiniz?
Kendim Türk Telekom kullanıyordum iyiydi fakat yeni hat alacağım bu yüzden bu sefer farklı bir operatör kullanmak istediğimden Turkcell'den alacağım. Şunu söyleyebilirim ama ailemdeki herkes Turkcell ve hiç çekmeyen yerde genellikle Turkcell çekiyordu benim için sinyal çekme sıralaması olarak:
1-Turkcell
2-Turk Telekom
Diğer operatörler hakkında çok bilgim yok.

Gecilir tabii ki, Turkiye'nin en iyisi.

Merhaba,

Aktif olarak Turkcell kullanıyorum ve evimde Fast.com üzerinden mobil hızımı ölçtüğümde şaşırtıcı bir sonuç aldım; 400 Mbps hız gösterdi. İnanmayanlar için ekran görüntüsü paylaşabilirim. Bulunduğunuz bölgede altyapı sorunu yoksa Turkcell şu an için en iyi seçeneklerden biri. Tabii ki, yetersiz kaldığı bölgeler de olabilir; bunu unutmamak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı