Turkcell GNÇ mi Türk Telekom Selfy mi?

Bazunaa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell rahat a geçtim sonraki ay gnç ye geçeceğim ama pahali biraz Türk Telekom ucuz hangisine geçsem

Çekim kalitesi olarak Turkcell iyi. TT bazı bölgelerde çok kötü. Para çok dert değilse Turkcell'den devam edin.

Bu ay turkcell e geçtim sonra ki ay tür telekoma geçsem sıkıntı olur mu
Hiç sıkıntı olmaz. Sadece bankalar uyuzluk edebiliyor güvenlik sebebiyle. Telefon açıp hat değişikliği yaptım demeniz gerekiyor.

İkisi de değil, Vestelcell'i inceleyin derim.

Gençlere özel paketlerin çok bir espirisi kalmadı. Önceden sağladığı avantajlar daha fazlaydı, ne zaman ki gnctrkcll ismi gnç'ye döndü, işte o zaman bitti.

Türk Telekom'da eğer şartları karşılıyorsanız normal paket/tarifelerden de Selfy'e abone olabiliyorsunuz. Yani illaki selfy paketlerinden birini kullanmaya gerek yok, şu anda o şekilde kullanıyorum. BİMCELL vestelcell vs. kullanıcıları Selfy'e abone olamaz.

Turkcell'i pahalı buluyorum. TT ile arasında çok da fark kalmadı diyebiliriz. En azından İzmir'de yaşadığım ve işim olan bölgelerde o şekilde. Eğer uygun fiyat istiyorsan vestelcell, yok gençlik kulübü tarzı olsun diyorsan Türk Telekom + selfy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…