PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 665 Yer İstanbul 27 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar gnç için bir yaş sınırı var mıdır yani hat yasal olarak benim olabiliyor mu? 15 yaşındayım.
Arkadaşlar gnç için bir yaş sınırı var mıdır yani hat yasal olarak benim olabiliyor mu? 15 yaşındayım.
berko07 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine/Teknikeri 27 Ekim 2022 #2 PowerfulMan dedi: Arkadaşlar gnç için bir yaş sınırı var mıdır yani hat yasal olarak benim olabiliyor mu? 15 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... 18-25 yaş arası olması lazım sınırlar.
PowerfulMan dedi: Arkadaşlar gnç için bir yaş sınırı var mıdır yani hat yasal olarak benim olabiliyor mu? 15 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... 18-25 yaş arası olması lazım sınırlar.
Yadigar PC Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 882 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #3 Hayır, 26 yaşının altında olman yeterli.
M Me264 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #4 Hesabım uygulamasıdan T.C. ile doğum tarihi doğrulaması yap hattı kendi üstüne alırsın ama yasal sahibi değişmez. Annemin telefonuna yapıyodum 15 yaşımdayken gnc tarifeleri daha uygun oluyodu
Hesabım uygulamasıdan T.C. ile doğum tarihi doğrulaması yap hattı kendi üstüne alırsın ama yasal sahibi değişmez. Annemin telefonuna yapıyodum 15 yaşımdayken gnc tarifeleri daha uygun oluyodu
berko07 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine/Teknikeri 27 Ekim 2022 #5 Yadigar PC dedi: Hayır, 26 yaşının altında olman yeterli. Genişletmek için tıkla... O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar.
Yadigar PC dedi: Hayır, 26 yaşının altında olman yeterli. Genişletmek için tıkla... O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar.
M Me264 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #6 berko07 dedi: O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar. Genişletmek için tıkla... Evet zaten öyle 18 yaşına girdiğinde hattın sahibi ile beraber tekrar bayiye gidip kendi üstüne alırsın.
berko07 dedi: O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar. Genişletmek için tıkla... Evet zaten öyle 18 yaşına girdiğinde hattın sahibi ile beraber tekrar bayiye gidip kendi üstüne alırsın.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 665 Yer İstanbul 27 Ekim 2022 #7 berko07 dedi: O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar. Genişletmek için tıkla... Me264 dedi: Hesabım uygulamasıdan T.C. ile doğum tarihi doğrulaması yap hattı kendi üstüne alırsın ama yasal sahibi değişmez. Annemin telefonuna yapıyodum 15 yaşımdayken gnc tarifeleri daha uygun oluyodu Genişletmek için tıkla... Yadigar PC dedi: Hayır, 26 yaşının altında olman yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
berko07 dedi: O zaman herhangi bir bayii ye gidip velinin üzerinden senin adına açarlar. Genişletmek için tıkla... Me264 dedi: Hesabım uygulamasıdan T.C. ile doğum tarihi doğrulaması yap hattı kendi üstüne alırsın ama yasal sahibi değişmez. Annemin telefonuna yapıyodum 15 yaşımdayken gnc tarifeleri daha uygun oluyodu Genişletmek için tıkla... Yadigar PC dedi: Hayır, 26 yaşının altında olman yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum