B burak79 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 31 19 Ocak 2021 #1 Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım.
Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Ocak 2021 #2 GNC yazıp bir boşluk bırakarak ve ardından TC kimlik numarasını yazıp 2222'ye göndererek GNC'ye dahil olabilirsiniz.
GNC yazıp bir boşluk bırakarak ve ardından TC kimlik numarasını yazıp 2222'ye göndererek GNC'ye dahil olabilirsiniz.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 19 Ocak 2021 #3 rofl dedi: Hat kimin üzerine? Hattınızın sizin üzerinize olması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Hat sahibi ile kullanan kişi farklı olabilir. Hattım babamın üzerine kayıtlı, GNÇ'yim hattı ben kullandığım için.
rofl dedi: Hat kimin üzerine? Hattınızın sizin üzerinize olması gerekiyor Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Hat sahibi ile kullanan kişi farklı olabilir. Hattım babamın üzerine kayıtlı, GNÇ'yim hattı ben kullandığım için.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 19 Ocak 2021 #4 burak79 dedi: Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Dijital operatör uygulaması üzerinden kendi bilgilerini gir.
burak79 dedi: Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Dijital operatör uygulaması üzerinden kendi bilgilerini gir.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Ocak 2021 #5 V. Scaletta dedi: Yanlış bilgi. Hat sahibi ile kullanan kişi farklı olabilir. Hattım babamın üzerine kayıtlı, GNÇ kullanıyorum hattı ben kullandığım için. Genişletmek için tıkla... Hmm, eskiden denediğimde olmamıştı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
V. Scaletta dedi: Yanlış bilgi. Hat sahibi ile kullanan kişi farklı olabilir. Hattım babamın üzerine kayıtlı, GNÇ kullanıyorum hattı ben kullandığım için. Genişletmek için tıkla... Hmm, eskiden denediğimde olmamıştı. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 19 Ocak 2021 #6 rofl dedi: Hat kimin üzerine? Hattınızın sizin üzerinize olması gerekiyor. Yaş kısıtlaması var çünkü. Genişletmek için tıkla... Yanlış. burak79 dedi: Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla...
rofl dedi: Hat kimin üzerine? Hattınızın sizin üzerinize olması gerekiyor. Yaş kısıtlaması var çünkü. Genişletmek için tıkla... Yanlış. burak79 dedi: Meehaba Turkcell GNÇ'ye geçmek için GNÇ uygulamasını indirip hesap kurmam yeterli mi? Ne yapmam lazım hat benim üzerime değil ben 16 yaşındayım. Genişletmek için tıkla...