Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Hat annemin üzerine, GNÇ'de 25 yaş altına özelmiş Turkcell şubesinden hallederler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 2 Kasım 2022 #2 Önce hattı kendi üzerinize almanız lazım. Sonra hallederler sanırım. Turkcell şubesine gidin. Son düzenleme: 2 Kasım 2022
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Evil Belief dedi: Önce hattı kendi üzerinize almanız lazım. Sonra hallederler sanırım. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıyım
Evil Belief dedi: Önce hattı kendi üzerinize almanız lazım. Sonra hallederler sanırım. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altıyım
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 2 Kasım 2022 #4 Evil Belief dedi: Önce hattı kendi üzerinize almanız lazım. Sonra hallederler sanırım. Genişletmek için tıkla... Hattın kimin üzerine olduğu önemli değil. Kullanıcı olarak kendi TC kimlik numarasını verirse GNÇ paketleri alabilir.
Evil Belief dedi: Önce hattı kendi üzerinize almanız lazım. Sonra hallederler sanırım. Genişletmek için tıkla... Hattın kimin üzerine olduğu önemli değil. Kullanıcı olarak kendi TC kimlik numarasını verirse GNÇ paketleri alabilir.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 2 Kasım 2022 #5 384311 dedi: Hattın kimin üzerine olduğu önemli değil. Kullanıcı olarak kendi TC kimlik numarasını verirse GNÇ paketleri alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda olmaz demişlerdi sanki ama 1 yıl olmuştur, en doğrusu Turkcell şubesine gitmek. Teşekkürler düzeltme için.
384311 dedi: Hattın kimin üzerine olduğu önemli değil. Kullanıcı olarak kendi TC kimlik numarasını verirse GNÇ paketleri alabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sorduğumda olmaz demişlerdi sanki ama 1 yıl olmuştur, en doğrusu Turkcell şubesine gitmek. Teşekkürler düzeltme için.
Muykucu Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 150 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #6 Evil Belief dedi: Ben sorduğumda olmaz demişlerdi sanki ama 1 yıl olmuştur, en doğrusu Turkcell şubesine gitmek. Teşekkürler düzeltme için. Genişletmek için tıkla... Ben uzun süre böyle kullandım. Hat abimin üstüneydi.
Evil Belief dedi: Ben sorduğumda olmaz demişlerdi sanki ama 1 yıl olmuştur, en doğrusu Turkcell şubesine gitmek. Teşekkürler düzeltme için. Genişletmek için tıkla... Ben uzun süre böyle kullandım. Hat abimin üstüneydi.