Turkcell internet uygulaması varsa oradan yoksa ara müşteri hizmetlerini kapattır.
Hocam uygulamada buldum kapatırmak istiyorum dedim zaten kapalı diye hata geldi.
Ben de ayni durum Türk Telekom icin oldu musteri destek hattini aradim kapattirdim.
Ben de ayni durum Türk Telekom icin oldu musteri destek hattini aradim kapattirdim.
Tamamdır yarın tekrardan deneyeceğim.
Hocam peki kapattırmamda herhangi bir sakınca yok değil mi kötü bir şey olmaz RDR de ve GTA V de Social Club'a bağlanmak istyorum sadece yasaklı sitelere girişi engelliyor diyorlar ama bizim ailede herhangi bir yasaklı siteye bet sitelerine girecek herhangi birisi yok.
Teşekkür ederim hoca. Uygulamadan denediğimde "işleminiz gerçekleştirilemiyor" diyordu. SMS gönderdim. Talebiniz alımıştır, iptal gerçekleştiğinde bilgi verilecektir diye mesaj geldi. Umarım sorunsuz olur. İstemediğim halde aile profili tanımlamışlar.GUVENLI IPTAL yazın ve 2500'a mesaj atıp deneyin. Son çare zaten müşteri hizmetlerini aramak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.