Turkcell hat devir işlemi nasıl yapılır?

Rahman Tübey

Centipat
Daha fazla  
Selamunaleykum. Hat babamın üstüne. Kendi üzerime nasıl alırım? Kaça mâl olur bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
18 olmanız gerekiyor öncelikle. Yanlış hatırlamıyorsam 480TL vergisi var ve bunu 12 ay boyunca her ay 40TL olacak şekilde ödüyorsunuz. Kimliğiniz ve babanızın olması yeterli ve sadece şubeden yapılabiliyor. Devir yaparken Turkcell sizden ücret talep edebilir. Internetten kontrol edebilirsiniz bu miktarı.

18 olmanız gerekiyor öncelikle. Yanlış hatırlamıyorsam 480TL vergisi var ve bunu 12 ay boyunca her ay 40TL olacak şekilde ödüyorsunuz. Kimliğiniz ve babanızın olması yeterli ve sadece şubeden yapılabiliyor. Devir yaparken Turkcell sizden ücret talep edebilir. Internetten kontrol edebilirsiniz bu miktarı.

Ben devir işlemini yaptıktan sonra direkt operatör değiştireceğim ama.

Türk Telekom bana 12 aylık bir tarifeye geçmem gerektiğini söylemişti. Buna benzer bir durum varsa geçemezsiniz. Hat babanızın üstüne kalır o şekilde değiştirirsiniz. Ya da önce operatör değiştirip sonrasında devir yaparsınız.

Önce hattı kendime devir yapacağım ondan sonra istediğim operatöre geçeceğim direkt şak diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı