Turkcell hotspot nasıl kullanılır?

RamonMotta

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internetin çekmediği kötü bir yerdetim bu yüzdende kendi hattım üzerinden 50 GB hotspot paketi aldım, bilgsayardan indirme yaptığımda kendi verimden gittiğini gördüm. Hotspot bağlantısı nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

Hotspot paylaşımlı bir pakettir siz mobil veri üzerinden paylaşıma açarsanız sadece hotspot paketinden internet kullanımı sağlar. Yani 50 GB olan paketinizden kullandirilir.

Hotspot paylaşımlı bir pakettir siz mobil veri üzerinden paylaşıma açarsanız sadece hotspot paketinden internet kullanımı sağlar. Yani 50 GB olan paketinizden kullandirilir.
Mobil veri üzerinden paylaşıma açıyorum ancak kendi paketimden gidiyor sebebi ne?

Gitmemesi gerekiyor bende bu paketten kullanmıştım direk hotspottan gitmesi gerekiyor. Bence müşteri hizmetlerini bir arayın derim.
GNÇ'den gelen internetten gidiyor daha doğrusu normal mi? Onlar bir günlük internet ya

Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin. Şimdi ne desem yalan olur. Ben hotspot alırken hotspottan gidiyordu çünkü.

Hocam bende alacağım da windowsda kullanmak için alacağım da windowsda kullanılıyor mu bu paket.

Hotspot adı üstünde internet paylaşımı adı altında düşüyor. Kullanabilirsiniz. Hotspot paketinden yer sadece.

Hocam emin misiniz çünkü bazı kişilerde kendi paketinden yemiş ve internetin gittikçe azalıyor ve paramın boşuna gitmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…