Turkcell Hotspot Online'da oyunlara girilemiyor

noxi000

Decapat
Daha fazla  
Turkcell hotspot üzerinden LoL War Thunder CS gibi farklı oyunlar oynuyorum fakat sunuculara bağlamıyorum. Turkcell'i aradım konum güncellemesi hat güncellemesi falan yaptılar PC üzerinden DNS, VPN, ExitLag farklı VPN'ler dedim fakat çözüme ulaşamadım. ping sorunu upload veya download sorunu yaşamıyorum. Oyun Client'ini açıyorum; LoL'de mesela oyunu arıyorum buluyor. Onaylıyorum fakat şampiyon ekranı gelmiyor. Sağ üstte süre 00.10 gibi saniyelerde takılıyor, 2-3 dk sonra düzeliyor fakat eşleşmeyi onaylamadığımı söyleyip lobiyi bozuyor. Wi-Fi'ya bağlandığımda bu sorunu yaşamıyorum sadece hotspotda bu sorunu yaşıyorum. çözümü bilen veya yardımcı olabilecek var mı? (güvenli internet kapalı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence durum direkt Hotspotla ilgili, modemde bile kablo çekmediysen Turkcell yavaş geliyor bir de telefondan paylaşınca dalgalanma olur galiba.

Hocam bence durum direkt hotspotla ilgili, modemde bile kablo çekmediysen Turkcell yavaş geliyor bir de telefondan paylaşınca dalgalanma olur galiba.

Vallahi hocam her şeyi denedim sorunun bence CGNAT'la ilgili olduğunu düşündüğüm için bunu Turkcell teknik desteğe söylediğim zaman statik IP çözer dediler fakat kurumsal hatlara verdiklerini söylediler son çare olarak ExitLag denedim işe yaramadı fakat NordVPN sorunumu çözdü biraz ms de fark yaratı 5 10 kadar fakat sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…