eyre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 13 Ekim 2021 #11 MustafaCiger dedi: Gecikmenin yüksek olması dosya yüklemeyi geciktirir mi? Bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunlarda etkilenirsin en fazla. Dosya yüklerken de siz tıkladıktan 20ms-30ms sonra dosya yüklenmeye başlar. MustafaCiger dedi: Yok hocam mobil hattımı kullanıyorum, internet olarak 4.5G. Genişletmek için tıkla... Superonline sandım hocam, mobil hatta göre hızlar çok iyi. Upload'ın düşük olması Turkcell'in kısıtlamasından kaynaklıdır.
MustafaCiger dedi: Gecikmenin yüksek olması dosya yüklemeyi geciktirir mi? Bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunlarda etkilenirsin en fazla. Dosya yüklerken de siz tıkladıktan 20ms-30ms sonra dosya yüklenmeye başlar. MustafaCiger dedi: Yok hocam mobil hattımı kullanıyorum, internet olarak 4.5G. Genişletmek için tıkla... Superonline sandım hocam, mobil hatta göre hızlar çok iyi. Upload'ın düşük olması Turkcell'in kısıtlamasından kaynaklıdır.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.214 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2021 #12 MustafaCiger dedi: Ping ve Jitter‘ ın yüksek olması dosya yüklemeyi geciktirir mi ? Bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cozen24 dedi: Senin fark edebileceğin kadar değil Daha çok oyunda anlarsın onu. Genişletmek için tıkla... @MustafaCiger
MustafaCiger dedi: Ping ve Jitter‘ ın yüksek olması dosya yüklemeyi geciktirir mi ? Bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Cozen24 dedi: Senin fark edebileceğin kadar değil Daha çok oyunda anlarsın onu. Genişletmek için tıkla... @MustafaCiger
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 18 Ekim 2021 #13 Bölgede ki istasyonda çalışma olabilir ya da frekans kaynaklıdır. Normalde 20-30-40 çıkması lazım. Hatta 70-80 görenler bile var.
Bölgede ki istasyonda çalışma olabilir ya da frekans kaynaklıdır. Normalde 20-30-40 çıkması lazım. Hatta 70-80 görenler bile var.