Turkcell internet alınır mı?

sdfser

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, babam 1 sene önce korsan internet almış ucuz diye halla onla cebelleşiyoruz sürekli kesinti yaşıyoruz. Başka internete geçicez ama Turknet televizyon hizmeti yok diye babam istemedi. Turknetten sonra en iyisi turkcell ve kablonet imiş ama kablonet televizyon paketi bana pek cazip gelmedi. Şimdi turkcell superonlinemi alayım yoksa kablonetmi. Kullananlar kesinti ve yüksek ping yaşıyor mu diye sorayım dedim. Paketler şu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20220903_092843.jpg
    20220903_092843.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20220903_092824.jpg
    20220903_092824.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 71
Hocam Turkcell İnternet bizde sürekli hata çıkardı. Sözde bir altyapı arızası oldu ve internet 2 hafta gitti. Daha sonra geri geldi. Fakat daha sonra çalışan interneti eski arıza kaydı ile tekrar koparttılar tamir bahanesiyle ve 2 hafta da o zaman gitti. Üstüne üstlük kesintinin fatura ödemediğimiz için olduğunu söylediler ve faturayı da ödedik. Fakat ödedikten sonra da yine gelmedi. Sakın almayın ben çok pişman oldum

@Leonidas02
Bizim olduğumuz bölgeye fiber geliyormuş oyuzden turkcell alacağım sanırım çünkü gelince o kadar yüksek hızlara cayma bedeli olmadan yükseltilebildiğini söylediler ve wifi 6 modemde yanında geliyormuş. Ben Turkcell almayı düşündüm ama arkadaş almayın diyor kafam karıştı.

Hocam Turkcell İnternet bizde sürekli hata çıkardı. Sözde bir altyapı arızası oldu ve internet 2 hafta gitti. Daha sonra geri geldi. Fakat daha sonra çalışan interneti eski arıza kaydı ile tekrar koparttılar tamir bahanesiyle ve 2 hafta da o zaman gitti. Üstüne üstlük kesintinin fatura ödemediğimiz için olduğunu söylediler ve faturayı da ödedik. Fakat ödedikten sonra da yine gelmedi. Sakın almayın ben çok pişman oldum
Kullanirken altyapiniz neydi? Adsl veya vdsl ise çok normal.

@Leonidas02
Bizim olduğumuz bölgeye fiber geliyormuş o yüzden Turkcell alacağım sanırım çünkü gelince o kadar yüksek hızlara cayma bedeli olmadan yükseltilebildiğini söylediler ve Wi-Fi 6 modemde yanında geliyormuş. Ben Turkcell almayı düşündüm ama arkadaş almayın diyor kafam karıştı.

Eğer Superonline fiber kullanacaksaniz üzeceğini pek sanmam.

Kullanirken altyapiniz neydi? ADSL veya VDSL ise çok normal.

Fiber kullandım hocam. Zaten bölgemde bir tek onun fiber altyapısı var, o da yeni yapıldı. Gerçekten çok kötü bir deneyimdi. Şu an mecburen 1100 TL taahhüt ödeyip Millenicom 16 Mbps olana geçtim

Arkadaşlar selam, babam 1 sene önce korsan internet almış ucuz diye halla onla cebelleşiyoruz sürekli kesinti yaşıyoruz. Başka internete geçeceğiz ama TurkNet televizyon hizmeti yok diye babam istemedi. TurkNet'ten sonra en iyisi Turkcell ve Kablonet imiş ama Kablonet televizyon paketi bana pek cazip gelmedi. Şimdi Turkcell superonlinemi alayım yoksa kablonetmi. Kullananlar kesinti ve yüksek ping yaşıyor mu diye sorayım dedim. Paketler şu şekilde.

Hocam Turkcell TV+ pek güzel içerik olduğunu söyleyemem. Sırf TV+ için geçiyorsanız geçmeyin derim.

Hocam Turkcell TV+ pek güzel içerik olduğunu söyleyemem. Sırf TV+ için geçiyorsanız geçmeyin derim.

Ek olarak güzel altyapınız varsa Kablonet kaliteli bir sağlayıcıdır kaliteli hizmet veriyor. BURADAN Kablonet altyapınızı kontrol edebilirsiniz. Biraz aşağı kaydırırsanız "Binamda Hizmet var mı?" yazısını görürsünüz oradan bakabilirsiniz.

Kullanirken altyapiniz neydi? Adsl veya vdsl ise çok normal.

Evet superonline.

Ek olarak güzel altyapınız varsa Kablonet kaliteli bir sağlayıcıdır kaliteli hizmet veriyor. BURADAN Kablonet altyapınızı kontrol edebilirsiniz. Biraz aşağı kaydırırsanız "Binamda Hizmet var mı?" yazısını görürsünüz oradan bakabilirsiniz.
Seçmiş olduğunuz adreste VDSL altyapısı ile 16 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz.
Ama sanmıyorum zaten altyapı değişecek ve fiberi bağlattırıcam. Ama kablonetin film servisinde neler var ki?

Evet superonline.

Seçmiş olduğunuz adreste VDSL altyapısı ile 16 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz.
Ama sanmıyorum zaten altyapı değişecek ve fiberi bağlattırıcam. Ama kablonetin film servisinde neler var ki?
Hocam paketlere girip bakabilirsiniz içerikleri eklemişler.

Tavsiye etrafınızda Turkcell'ya da Kablonet kullanan varsa sorun binanızda ya da komşularda internet işi biraz şansa bakıyor bazı bölgelerde Turkcell vs. çok iyi hizmet verirken bazı bölgelerde rezalet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı