Turkcell internet hızı mı arttı?

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Normalde 50Mbps internet kullanıcısıyım. Neden böyle oldu acaba? Hafta sonu diye mi yaptılar yoksa?

Dosya Ekleri

• 1696631384223.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 1.368
Fark olduğunu düşünmüyorum?
Başlığı yanlış yazdığınızı düşünerek ve Turknet’in altyapın ne kadar destekliyor ise o kadar veren hizmetinden dolayı otomatik geçirdiklerini düşünerek atmış bulunmaktayım.

Turkcell konusuna gelecek olursak da, bu
Turkcell’in ilk defa yaptığı bir şey değildi diye hatırlıyorum. Bir kez daha konuşulmuştu bunun hakkında ve yine hafta sonu olmuştu. Hafta başında ise tekrar normale dönmüştü.

Büyük ihtimalle bunun gibi bir kampanya.

Son düzenleme:
Ben de Vodafone kullanıcısıyım, 35Mbps internet varken 50 download alıyorum. Bence çok takmamak lazım, bende geçici de değil aldığımdan beri böyle Ethernet takarsam 70-80 görüyor. Tabii benim işime geliyor bunun icin hiç müşteri hizmetlerini aramadım

Bir de arayın isterseniz hocam

Benim paketim 100'e 20'lik paket değerler de pakette olduğu gibi.
170e 35 benim de ama değerlerden yüksek veriyor neredeyse iki katı. Neden olduğunu da bilmiyorum açıkçası, ama ne demişler, üzümü ye bağını sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…