Turkcell internet hızı mı arttı?

170e 35 benim de ama değerlerden yüksek veriyor neredeyse iki katı. Neden olduğunu da bilmiyorum açıkçası, ama ne demişler, üzümü ye bağını sorma
Ben 180'e 100 kullanıyorum hocam, siz hangi interneti kullanıyorsunuz acaba?

Ben 180'e 100 kullanıyorum hocam, siz hangi interneti kullanıyorsunuz acaba?
Hocam biz anlaşamadık sanırım. Vodafonedayım 35mb internete 170 ödüyorum. 2 yıldır kullanıyorum zamlar haricinde bir değişiklik olmuyor.

170e 35 benim de ama değerlerden yüksek veriyor neredeyse iki katı. Neden olduğunu da bilmiyorum açıkçası, ama ne demişler, üzümü ye bağını sorma
Hocam 190a 50mbps+ Tv+ kullanıyorum üstüne modem ve TV cihazı ile birlikte neden bu kadar yüksek bu?

Hocam 190a 50mbps+ Tv+ kullanıyorum üstüne modem ve TV cihazı ile birlikte neden bu kadar yüksek bu?
Hocam vallahi hiçbir fikrim yok aksine ekstra geleceğine zam geliyor, başta dedim paket 35 degil de 50-100 falan mı diye fakat 35mis o da tuhaf bir durum.

Hocam biz anlaşamadık sanırım. Vodafonedayım 35MB internete 170 ödüyorum. 2 yıldır kullanıyorum zamlar haricinde bir değişiklik olmuyor.

Ben sizin demek istediğinizi anladım fakat 35 Mbps internet paketine o kadar fazla ödemenize şaşırdım.

Hocam vallahi hiçbir fikrim yok aksine ekstra geleceğine zam geliyor, başta dedim paket 35 degil de 50-100 falan mı diye fakat 35mis o da tuhaf bir durum.
Hocam iptal edip başka servis sağlayıcı seçmeniz daha iyi olabilir. O fiyata az daha ekleyip 100 yada fazla internet alabilirsiniz.

Vodafone

Taşınmayı düşünüyoruz. Altyapı olursa direkt TurkNet'e geçiş yapacağım.

TurkNet'e hiç gerek yok bence. Kafasına göre zam yapıp duruyor. Benim tavsiyem Türk Telekom, ben şu an onu kullanıyorum.

Hocam iptal edip başka servis sağlayıcı seçmeniz daha iyi olabilir. O fiyata az daha ekleyip 100 yada fazla internet alabilirsiniz.
Hocam 35 gözüküyor ama ethernetle 70-80 ethernetsiz 50-65 arası görüyorum. O yüzden pek değişme taraftarı değilim açıkçası.

TurkNet'e hiç gerek yok bence. Kafasına göre zam yapıp duruyor. Benim tavsiyem Türk Telekom, ben şu an onu kullanıyorum.
Ping sorunundan geberilir hocam. En iyisi Turkcell Superonline yada Kablonet olduğundan eminim. Turkcell geçtiğimden beri 80-100 olan rocket leauge pingim 64 civarına World Of Tanks ise 95 ping ile oynarken 50 bile görmüşlüğüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…