Turkcell internet hızı mı arttı?

TurkNet'e hiç gerek yok bence. Kafasına göre zam yapıp duruyor. Benim tavsiyem Türk Telekom, ben şu an onu kullanıyorum.

Zam yapması problem değil, 1Gbps olsun yeterli 2000 ödeyeyim aylık ama verdiğim paraya değsin en azından.

Hocam 35 gözüküyor ama ethernetle 70-80 ethernetsiz 50-65 arası görüyorum. O yüzden pek değişme taraftarı değilim açıkçası.
Tabii sizin fikriniz hocam. Sadece 100mbps daha iyi olduğu için tavsiyede bulundum. .

Katılıyorum, eskiden kullanıyordum pingden deliriyor insan.

Ardarda hız testi yaptığınızda 100 mbps hız alıyorsanız hızınız yükselmiş olabilir ancak şu da var ki fiber internet ile hız testi yapıldığında hız sıçramaları olabiliyor.

Zam yapması problem değil, 1Gbps olsun yeterli 2000 ödeyeyim aylık ama verdiğim paraya değsin en azından.
Turkcell bu konuda 400TL istemişti fakat kabul etmemiştim Mart ayında şuan pişman değilim diyemem :/.

Ardarda hız testi yaptığınızda 100 mbps hız alıyorsanız hızınız yükselmiş olabilir ancak şu da var ki fiber internet ile hız testi yapıldığında hız sıçramaları olabiliyor.
Öylesine bile hata olsa diyeceğim fakat Steam indirme hızım 5.9dan 10.9 çıktı ve halen inmedi. Bence iyilik olsun diye hafta sonu kampanyasidir.

Art arda hız testi yaptığınızda 100 Mbps hız alıyorsanız hızınız yükselmiş olabilir ancak şu da var ki fiber internet ile hız testi yapıldığında hız sıçramaları olabiliyor.

Bana diyorsanız Steam'deki indirme hızıyla eş değer gibi bir şey 5Mbps maksimum fark ediyor.

Bizde bir aylık 100Mbit kampanyası vardı. (İlk ay için geçerli yeni aboneler için) kampanyanız bitti diye mesaj geldi öğlen hala hızda bir düşme yok 25Mbit hız almam gerekiyor. Hala 150Mbit ortalama veriyor. Muhtemelen yakında düzeltirler düşene kadar hızlı kullanmaya devam.

Hız testinin yapıldığı sunucunun kullanılan sağlayıcıyla alakası yok.

TT olsun SOL olsun test amaçlı arada sırada yapıyor bu tür şeyler.
Geçmiş zamanlarda bu konuya benzer konular bulabilirsiniz.
SOL bir ara benim 25/5 olan tarifemi 100/100 şeklinde birkaç gün test etmişlerdi. Keyfini sürmüştüm bende.
Tekrar eski hızınıza dönecektir.
Keyfini sürün.

Hız testinin yapıldığı sunucunun kullanılan sağlayıcıyla alakası yok.
Hocam alıntıladığınız mesajda belirtmişim, arkadaşın başlığı yanlış yazdığını düşündüm ve biliyorsunuz, Turknet altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar hız veriyor, bende otomatik değişim yapılmıştır düşüncesiyle attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…