Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar önceki hafta Turkcell geçtim fatura 66 TL dediler hattım açıldı bir baktım 78 TL hiç ücretli bir şey yapmadım sonraki hafta bir baktım 88 TL arkadaşlar faturayı hemen ödeyip çıksam Türk Telekom'a geçsem olur mu? tahattutüm yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Arkadaşlar önceki hafta Turkcell geçtim fatura 66 TL dediler hattım açıldı bir baktım 78 TL hiç ücretli bir şey yapmadım sonraki hafta bir baktım 88 TL arkadaşlar faturayı hemen ödeyip çıksam Türk Telekom'a geçsem olur mu? tahattutüm yok.
1 190483 Kilopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 1.104 Çözümler 2 22 Haziran 2022 #2 Taahütlüsü 66 TL'dir. Size yanlışlıkla taahütsüz faturayı vermişlerdir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Büyük bir rezalet.
Taahütlüsü 66 TL'dir. Size yanlışlıkla taahütsüz faturayı vermişlerdir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Büyük bir rezalet.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 22 Haziran 2022 #3 2. bir ilyas bey vakası mı acaba
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #4 Türk Telekom'a geçmenizi önermem şahsen kendim kullanıyorum hiç memnun değilim tarife yükselttim 75 Mbps olması gereken internet 2 Mbps'ye düştü
Türk Telekom'a geçmenizi önermem şahsen kendim kullanıyorum hiç memnun değilim tarife yükselttim 75 Mbps olması gereken internet 2 Mbps'ye düştü
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #5 T1xon dedi: Türk Telekom'a geçmenizi önermem şahsen kendim kullanıyorum hiç memnun değilim tarife yükselttim 75 Mbps olması gereken internet 2 Mbps'ye düştü Genişletmek için tıkla... Para yokki Sosyal Kullanıcısı dedi: 2. bir ilyas bey vakası mı acaba Genişletmek için tıkla... İlyas bey?
T1xon dedi: Türk Telekom'a geçmenizi önermem şahsen kendim kullanıyorum hiç memnun değilim tarife yükselttim 75 Mbps olması gereken internet 2 Mbps'ye düştü Genişletmek için tıkla... Para yokki Sosyal Kullanıcısı dedi: 2. bir ilyas bey vakası mı acaba Genişletmek için tıkla... İlyas bey?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 22 Haziran 2022 #6 Bazunaa dedi: İlyas bey? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazunaa dedi: İlyas bey? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #7 Sosyal Kullanıcısı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynısını yapacağım zaten musteri hizmetlerine milleti mal sanıyorlar sirketler
Sosyal Kullanıcısı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynısını yapacağım zaten musteri hizmetlerine milleti mal sanıyorlar sirketler
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 22 Haziran 2022 #8 Turkcell'in Dijital Operatör uygulamasını indirerek fatura detaylarına ulaşabilirsiniz oradan.
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #9 Bazunaa dedi: Milleti mal sanıyorlar sirketler Genişletmek için tıkla... Sakin ol dostum
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #10 Borgore dedi: Turkcell'in Dijital Operatör uygulamasını indirerek fatura detaylarına ulaşabilirsiniz oradan. Genişletmek için tıkla... Ulan orayada bakiyom yok bu o... turkcell çıkacam zaten nasıl çıkacam bu turkcellden 190483 dedi: Taahütlüsü 66 TL'dir. Size yanlışlıkla taahütsüz faturayı vermişlerdir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Büyük bir rezalet. Genişletmek için tıkla... Hemen bugün çıksam bu turkcellden ceza falan yermiyiz
Borgore dedi: Turkcell'in Dijital Operatör uygulamasını indirerek fatura detaylarına ulaşabilirsiniz oradan. Genişletmek için tıkla... Ulan orayada bakiyom yok bu o... turkcell çıkacam zaten nasıl çıkacam bu turkcellden 190483 dedi: Taahütlüsü 66 TL'dir. Size yanlışlıkla taahütsüz faturayı vermişlerdir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Büyük bir rezalet. Genişletmek için tıkla... Hemen bugün çıksam bu turkcellden ceza falan yermiyiz