Turkcell kullanmak ne kadar mantıklı?

XqLaxyy

Decapat
İyi sosyaller. Ben yaklaşık 4 yıldır falan çoğu yerde çektiği için ve kesinti yaşatmadığı için Turkcell kullanıyorum. Yakın bir zamanda taahhüdümü yeniledim. Dediğim gibi Turkcell'i kesinti yaşatmadığı için seviyorum ve kullanıyorum bu yüzden de 10 GB'lık bir pakete aylık 530 lira gibi yüksek bir fiyat ödüyorum. Ama son zamanlarda Turkcell şehir içinde ki yerlerde bile 3 diş anca alıyor. Bir arkadaşım Türk Telekom'dan 100GB'lık pakete neredeyse benimle aynı parayı ödüyor. Ve söylediğine göre hiçbir şekilde 4 dişe düşmüyormuş veri alımı. Yani bu Turkcell'in amacı tam olarak ne? Hem doğru düzgün çekmemeye başladı hem de fiyatları çok alakasız. Sizce Turkcell'i bırakmalı mıyım? Yoksa bu çekmeme sorunu düzelecek bir şey mi?

Turkcell'den Türk Telekom'a geçince ciddi hız kaybı yaşadım bazı yerlerde hiç çekmiyor güzel bir kampanya denk getirip Turkcell'de kalmanız en mantıklısı.

Çekim sorunu bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonuyla alakalı. Zaten 4.5G’de hızlar bazı bölgelerde yeterli seviyede değil. Benim bulunduğum bölgede de çekim ve hız problemi var. Fiyatlar konusunda ise farklı bir operatöre geçip, daha sonra uygun kampanya yoluyla Turkcell’e geri dönebilirsiniz.

Bölgeden bölgeye çok fazla değişkenlik gösteriyor yani çevrenizdeki insanlar çok fazla sorun yaşamıyorsa geçilir.

200 TL'ye Vodafone'a geçtim kafam rahat. Benim bölgemde güzel çekiyor hem de fiyatı diğer operatörlere kıyasla çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…