Turkcell Mobil İnternet Paylaşımından Ücret Alacak

Makaleler
1
Turkcell bugün gönderdiği bildirim ile 15.01.2019 tarihinden itibaren telefondaki internetinizi başka cihazların kullanımına açarsanız sizden 9 TL ücret alacağını ve buna karşılık olarak da 2 GB internet vereceğini duyurdu.

Müşteri hizmetlerine sorduğunuza da ise eskiden telefonunuzdan internet açınca paketiniz bitebiliyor ve beklenmedik fatura ile karşılaşmanıza sebep veriyordu. Bunun önüne geçmek için kendi internetinizi kullanmanıza izin vermeden önce size 9 TL'ye 2 GB internet veriyoruz diye bir savunma yaptılar.

Bu konuda ki görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bence kampanya olarak size yollamışlar bunu. Böyle bir şeyi yapmaları mantıklı bile değil. Bana gelmedi şu an görmedim. Ama anladığım kadarıyla kelime oyunu yaparak sizden fazla para almaya çalışıyorlar. Kabul etmemişsinizdir umarım.

Bence kampanya olarak size yollamışlar bunu. Böyle bir şeyi yapmaları mantıklı bile değil. Bana gelmedi şu an görmedim. Ama anladığım kadarıyla kelime oyunu yaparak sizden fazla para almaya çalışıyorlar. Kabul etmemişsinizdir umarım.
Kampanya olarak gelmedi. Bildirim olarak gönderdiler ve Turkcell burada size seçim şansı bırakmıyor eğer ki telefonunuzun internetini diğer cihazlara açarsanız 9 TL ücret ödemek zorundasınız.
Acaba ben mi yanlış anladım diye düşündüm ama herkes aynısını anlamış.(Twitter'da #TurkcellBoykot etiketi)

Bana gelmedi ama o yüzden biraz şaşırdım açıkçası. Netten de kontrol ediyorum ama kampanya diyen var Turkcell abarttı diyen var. Sanırım şu an bir bilgi kirliliği var henüz.
Şu anda inanılmaz bir Vodafone göçü başlıyor sanırım. Üstüste aynı tweetleri görüyorum:)

Ekran Resmi 2018-12-24 23.35.19.png

Ben de bu konuyu gördüm dün akşam Twitter'da. Zaten şu internet katlama olayı yılbaşında bitiyor. Ondan sonra Vodafone'a geçerim diye düşünüyordum. Şimdi düşünmüyorum, direkt karar verdim :D

Turkcell işin rengini kaçırdı artık. Yaklaşık yirmi senedir Turkcell kullanan babamla annem bile birkaç ay önce Vodafone'a geçtiler. 59 TL'ye 10 GB internet aldılar, bitiremiyorlar çoğu zaman. Turkcell hem bu saçma sapan uygulamaları ile müşteri kaybediyor hem de ellerindeki sadık müşteriler için kılını kıpırdatmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı