*Kampanya fiyatları aylık olup tüm vergiler ve 9 TL modem kullanım ücreti dahildir.
** 01.06.2020 tarihine kadar Turkcell Fiber müşterilerine indirme hızı 50 Mbps, yükleme hızı 20 Mbps ücretsiz sunulmaktadır. Hız bina konumu, altyapı, coğrafi şartlar şebeke yoğunluğu ve cihaza göre değişebilir.Tam performans için kablolu bağlantı önerilir. Değişiklik yapma hakkı saklıdır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Bizde fiber var. İlk ay 100mbbit veriyorlar, ben kablosuzda 94 mbbit ve 4 ping aldım. Şu an hızları tavan yaptırdılar, 50mbbit ve 8 ping alıyorum kablosuzda.
Bizde fiber var. İlk ay 100mbbit veriyorlar, ben kablosuzda 94 mbbit ve 4 ping aldım. Şu an hızları tavan yaptırdılar, 50mbbit ve 8 ping alıyorum kablosuzda.
Eğer resimdeki modem ise Huawei nin HG255s modemi. 802.11.ac destekliyor. bu nedenle modeminizin hızı 1300 mbps dir. Aldığınız hız ise sizin firma ile olan sözleşmenize bağlıdır.
Eğer resimdeki modem ise Huawei nin HG255s modemi. 802.11.ac destekliyor. bu nedenle modeminizin hızı 1300 mbps dir. Aldığınız hız ise sizin firma ile olan sözleşmenize bağlıdır.