Arkadaşlar merhaba. Turkcell'de numara değiştirmek istiyorum. Seçeceğim numaranın kullanılmış olduğunu nasıl anlarım ya da kullanılmamış bir numara nasıl seçerim? Seçtiğim numara kullanılmış olduğunda saçma sapan mesajlar vs. gelirse müşteri hizmetleri ilgileniyor mu? Süreç nasıl ilerliyor?
Arkadaşlar merhaba. Turkcell'de numara değiştirmek istiyorum. Seçeceğim numaranın kullanılmış olduğunu nasıl anlarım ya da kullanılmamış bir numara nasıl seçerim? Seçtiğim numara kullanılmış olduğunda saçma sapan mesajlar vs. gelirse müşteri hizmetleri ilgileniyor mu? Süreç nasıl ilerliyor?
Müşteri hizmetleriyle konuştum, sıfır numara diye bir şey yokmuş. Verilen numaralar kullanılmış numaralar oluyormuş. O yüzden numara değiştirmek riskli. Mecbur eski numarayla devam edeceğim herhâlde.
Eğer numara değiştirecekseniz yani eski hattınız üzerinden numara değişecekseniz, yanlış hatırlamıyorsam, ucuz bi fiyata kullanmış numara ile değiştirebiliyorsunuz. Eğer sıfırdan bir hat alırsanız özel numara değilse kullanmış gelme olasılığı var ama gelmeme olasılığı da var. Eğer Vodafone özel numara kampanyasına baktıysanız ordaki numaralar sıfır numaralar.
Eğer numara değiştirecekseniz yani eski hattınız üzerinden numara değişecekseniz, yanlış hatırlamıyorsam, ucuz bi fiyata kullanmış numara ile değiştirebiliyorsunuz. Eğer sıfırdan bir hat alırsanız özel numara değilse kullanmış gelme olasılığı var ama gelmeme olasılığı da var. Eğer Vodafone özel numara kampanyasına baktıysanız ordaki numaralar sıfır numaralar.
Her bayinin elinde bir hat stoğu var. Manavdan elma almak gibi düşün bunu. Sen gittiğinde elinde ne varsa onu sunacak sen seçeceksin. Artık Türkiye'de ki numaraların bir çoğu iptal edilmiş tekrar satışa çıkmış durumda ama 1 yıl dolmadan yeni kişiye verilmiyor. Yani eski sahibinden dolayı sms gelme olasılığı çok düşük olacaktır. Gelse bile 1 2 yeri engeller geçersin. Şu an merkezden sorgulattığımda 539luların bir çoğu sıfırmış. Özetle ellerinde stok varsa ve şansına 0 geldiyse alabilirsin ama tamamen şans.