Turkcell numara taşıma neden reddedildi?

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Vodafone'den Turkcell'e geçmek için Turkcell'in resmi web sitesinden numara taşıma siparişi verdim. Bugün akşam SIM kart geldi ardından e-Devlet'ten de evrakları onayladım. Ardından "numara taşıma işlemi reddedildi" dedi. Ayrıca hat babamın üstüne ve ben kendi kimlik bilgilerimi girip numaramı taşımaya çalıştım acaba bundan dolayı mı olmadı? Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'den Turkcell'e geçmek için Turkcell'in resmi web sitesinden numara taşıma siparişi verdim. Bugün akşam SIM kart geldi ardından e-Devlet'ten de evrakları onayladım. Ardından "numara taşıma işlemi reddedildi" dedi. Ayrıca hat babamın üstüne ve ben kendi kimlik bilgilerimi girip numaramı taşımaya çalıştım acaba bundan dolayı mı olmadı? Cevap verirseniz sevinirim.
Hat sahibinin kimlik bilgileri gerekir tabiki de. Doldurduğunuz boşluklarda da *hat sahibinin yazıyordur muhakkak.

Yeni hat için kargo ücreti ücretsiz diyor ama her türlü benden ücret alınacak mı?
Başka operatöre geçişlerde kargo vs herhangi bir ücret alınmıyor diye biliyorum. İşlem tamamen iptal olduysa ve bir ücret çıkmadıysa aynı şekil en baştan başlarsınız bence sürece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı