G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #1 https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri Turkcell'den bu kampanyaya geçmek istiyorum. Yapmam gereken ek bir şey var mı? Turkcell'e para ödemem gerekir mi?
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/hat-islemleri Turkcell'den bu kampanyaya geçmek istiyorum. Yapmam gereken ek bir şey var mı? Turkcell'e para ödemem gerekir mi?
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor.
Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor.
G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #3 The Technologist dedi: Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Taahhütlü tarifem yok.
The Technologist dedi: Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Taahhütlü tarifem yok.
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #4 Goralı İnsan dedi: Taahhütlü tarifem yok. Genişletmek için tıkla... O zaman ekstra bir ücret alınmayacaktır.
Goralı İnsan dedi: Taahhütlü tarifem yok. Genişletmek için tıkla... O zaman ekstra bir ücret alınmayacaktır.
G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #5 The Technologist dedi: O zaman ekstra bir ücret alınmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, son olarak sizce ilk paket mantıklı mı?
The Technologist dedi: O zaman ekstra bir ücret alınmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, son olarak sizce ilk paket mantıklı mı?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #6 The Technologist dedi: Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum telefon hattı alırken taahhüt mü yapılıyormuş? Goralı İnsan dedi: Teşekkürler hocam, son olarak sizce ilk paket mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bana da sürekli olarak mesajı geldi ama mevcut tarifem daha bitmediği için ve 4 hatta 300TL ödediğim için şu an bana mantıklı gelmiyor. Eğer ihtiyacınız varsa güzel tarife gibi duruyor
The Technologist dedi: Eğer önceki operatörünüz ile anlaşmanız bitmeden geçiş talebinde bulunursanız cayma bedeli alınacaktır. Onun dışında taşıma için ücret bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum telefon hattı alırken taahhüt mü yapılıyormuş? Goralı İnsan dedi: Teşekkürler hocam, son olarak sizce ilk paket mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Bana da sürekli olarak mesajı geldi ama mevcut tarifem daha bitmediği için ve 4 hatta 300TL ödediğim için şu an bana mantıklı gelmiyor. Eğer ihtiyacınız varsa güzel tarife gibi duruyor
G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #7 Esdeath.xyz dedi: İlk defa duydum telefon hattı alırken taahhüt mü yapılıyormuş? Bana da sürekli olarak mesajı geldi ama mevcut tarifem daha bitmediği için ve 4 hatta 300TL ödediğim için şu an bana mantıklı gelmiyor. Eğer ihtiyacınız varsa güzel tarife gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Turkcellde faturasız olarak her ay 200-250 lira veriyorum. Bu mantıklı geldi.
Esdeath.xyz dedi: İlk defa duydum telefon hattı alırken taahhüt mü yapılıyormuş? Bana da sürekli olarak mesajı geldi ama mevcut tarifem daha bitmediği için ve 4 hatta 300TL ödediğim için şu an bana mantıklı gelmiyor. Eğer ihtiyacınız varsa güzel tarife gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Turkcellde faturasız olarak her ay 200-250 lira veriyorum. Bu mantıklı geldi.