Turkcell Pasaj sipariş çok gecikti

E. A.

Megapat
Merhaba,

14 Şubat 2023'te Turkcell Pasaj üzerinden verdiğim siparişin açıklamasında "24 saat içinde kargoda" yazmasına rağmen 4 gündür ne gelen var; ne giden...

Bugün siparişimi kontrol ettiğimdeyse "Depoda Bekliyor" diye bir ibare koymuşlar açıklama kısmına. Bu ne demek acaba; yardımcı olabilecek var mı?

İlk defa buradan alışveriş yapıyorum ve bedeli faturama yansıtma koşuluyla almıştım ürünü.

Şimdiden teşekkür ederim...

Edit: Nedense konuya cevap verme hakkım yok, buradan yazayım: Ankara'da oturmaktayım.

Verdiğiniz/vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Merhaba,

14 Şubat 2023'te Turkcell Pasaj üzerinden verdiğim siparişin açıklamasında "24 saat içinde kargoda" yazmasına rağmen 4 gündür ne gelen var; ne giden...

Bugün siparişimi kontrol ettiğimdeyse "Depoda Bekliyor" diye bir ibare koymuşlar açıklama kısmına. Bu ne demek acaba; yardımcı olabilecek var mı?

İlk defa buradan alışveriş yapıyorum ve bedeli faturama yansıtma koşuluyla almıştım ürünü.

Nerede oturuyorsunuz? Deprem bolgesine yakin oturuyorsaniz yollar sikintili diye biliyorum, belki bu yuzden gecikmistir. Bunun disinda bir fikrim yok.

Merhaba,

Deprem olaylarından dolayı olabilir hocam müşteri hizmetleriyle konuşabiliyorsanız konuşun bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı