Turkcell Pasaj sipariş iptali uzun sürüyor

gizliaadam

Kilopat
Herkese iyi sosyaller. Yaşadığım ve mantık dışı olduğuna inandığım bir olayı anlatmak istiyorum. Belki alışveriş yapmayı düşünen insanlar da kararlarını gözden geçirirler. Turkcell Pasaj'dan dün sabah alışveriş yaptım. Daha sonrasında farklı bir platformda daha ucuz olduğunu görünce iptal etmek istedim. Ben Amazon ve Hepsiburada gibi sitelerdeki gibi iptal tuşuna bastığımda iptal olacağını sanıyordum. Ancak bu sitede iptal formu diye bir şey doldurup onların beni aramasını beklemem gerektiği yazıyordu. Bu bana inanılmaz çağ dışı bir sistem gibi geldi. Daha kargoya bile verilmeyen ürünü iptal etmem için böyle şeylerle uğraşmam gerekti. Amazon'da anında iptal ve para iadesi aldığım durumu biliyorum. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda sadece bana durumu acil diye güncelleyebilirim yanıtı aldım ve tamam bekleyelim bakalım ne olacak dedim. Bugün aradılar ama işte olduğum için açamadım. 10 dk sonra geri arayabilirsiniz diye SMS geldi ve oradaki numarayı arayıp müşteri hizmetlerine bağlandım. Ancak sorunumu çözmek yerine bana tekrar arama listesine aldım sizi gibi saçma bir cevapla karşılaştım. Kargoya bile verilmemiş bir siparişi iptal etmenin bu denli zor olmasını kabullenmekte zorluk çekiyorum. Ayrıca satıcı da Turkcell'in ta kendisiydi. Bu sitede alışveriş yapmayı asla ama asla planlamıyorum. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum var mı? Nasıl çözdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…