Turkcell, Pixel serisinin seneye Türkiye'ye geleceğini söyledi

valla bende 8 pro var ama E-sim i çözemedi turkcell. telefonunuz ülkede satılmadığı için desteği yok diyorlar. 6 pro da canavar gibi çalışıyor. 9 serisinde de aynı şeyi yaşar mıyım bilemedim.
En son ne zaman denedin? Belli ki yeni çözmüşler bu sorunu. Turkcell bana sürekli uyumlu cihazlar bölümünü kontrol edin sorun çözüldüğünde oraya ekleyeceğiz demişti.

valla bende 8 pro var ama E-sim i çözemedi turkcell. telefonunuz ülkede satılmadığı için desteği yok diyorlar. 6 pro da canavar gibi çalışıyor. 9 serisinde de aynı şeyi yaşar mıyım bilemedim.
3 gün önce. Turk telekomdaydım. E-sim i aktif edemediler. turkcell e taşıdım e sim istedim ilk geçişte ama aynı hatayı aldım. Belki fiziksel sim alıp sonra mı e sim e dönmem gerekliydi bilemedim. belki yardımcı olabilecek biri vardır.

Pro sürümlerle düz sürümler arasında teknik hiçbir fark yok. Modemler antenler aynı.

IMEI kayıt ücreti bu kadar yüksekken Pixel telefon almak hiç mantıklı değil. Hiç riske girmeyin.

Pro sürümlerle düz sürümler arasında teknik hiçbir fark yok. Modemler antenler aynı.

IMEI kayıt ücreti bu kadar yüksekken Pixel telefon almak hiç mantıklı değil. Hiç riske girmeyin.
9 pro XL alacaktım. onu kaydettirmeyi planlıyordum. 8 pro u yedekte tutmak niyetim. iki hatlı kullanacağım çünkü telefonu. kaydettiririm yeni geldim yurtdışından. turkcell de kayıt oluşturdum kontrol ediyorlar.

Yakın zamanda denedin mi, çünkü 1 ay falan oldu listeye ekleneli?

Evet bunu ben de belirttim sevgili Turkcell çalışanlarına fakat aynı şeyi sacmalayip duruyorlar.

Yakın zamanda denedin mi, çünkü 1 ay falan oldu listeye ekleneli?

Evet bunu ben de belirttim sevgili Turkcell çalışanlarına fakat aynı şeyi sacmalayip duruyorlar.
3 5 gün oldu hattı geçirmeye çalışalı. hatta işlem hala askıda duruyor. Esim i okutamadığımız için onay a düşmüyor taşıyamadılar hattı. ben e simde ısrar ettiğim için bakalım. cihaz uyumluluk listesini görmemiştim iyi oldu, baskı yapıyorum.

turkcell 21 eylülde oluşturduğum talebe hala dönüş yapmadı. Arada sms geliyor ilgileniyoruz diye. Söyledikleri kimlik bilgilerinin Edevlet e yüklenmesinden kaynaklıymış. Ara ara deneyin dediler sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…