Turkcell puan ile 12 TL'ye airfry almak gerçek mi?

OKerem0048

Hectopat
Merhaba, bana bugün Turkcell'den bir mesaj geldi. Turkcell size hatırlatıyor, hesabınızda 3022 adet kullanılmamış puan bulunmaktadır, bu puanlar yarın sona erecek diye. turkcell.ckwi.icu/tr uzantılı bir link fakat mesaj Turkcell'den geldi önceki mesajlarda fatura bilgilerim salla kazandan kazandığım GB bilgilendirmeleri vs bulunuyor. Linki açtığımda 2900 puan + 12 try fiyata airfry olduğunu gördüm. Satın al kısmına geldim kart bilgilerini vs istiyor ama emin olamadım. Büyük bir para değil fakat yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Turkcell'e geçeli 6 7 ay oluyor ve hat babamın üstüne, puan nasıl birikiyor bilmiyorum babam Vodafone kullanıyor eskiden türkcelldeydi oradan kalma puan da olabilir emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İmkanı yok.

Dostum o puan mantığı kredi ile aynı şey aslında taksite bölerek 2912 TL'yi ödüyorsun.

Eski Turkcell çalışanıyım ve bilip bilmeden dislike atıyorsunuz.

Satın alma kısmı Turkcell uygulamasından mı yoksa internet üzerinden farklı bir siteye mi yönlendiriyor seni eğer yönlendiriyorsa sitenin linkini bize gönderirsen orijinal Turkcell'in sitesi mi değil mi bakabiliriz. Bu arada burada önemli olan büyük veya küçük para olması değil verdiğin kart bilgileri kartın içinde ne varsa alabiliyorlar eksi para puanından tut kredi çekimine kadar büyük şeyler dönüyor bu gibi durumlarda. Eğer Turkcell'in uygulamasına yönlendirip oradan satın almanı sağlıyorlarsa sorun yok lakin seni tarayıcı sitesine gönderip oraya kart bilgilerini girmeni istiyorsa burada bir sorun vardır. Turkcell bayisine gidip bunu sorman en mantıklısı olur. 12 TL'ye de airfry almak iyiymiş he

Dostum o puan mantığı kredi ile aynı şey aslında taksite bölerek 2912 TL'yi ödüyorsun.

Evet hayatımda Turkcell'i olmamama rağmen bana bile aynı ekranı sunan site sana taksitle hizmet veriyor öyle mi? Lütfen bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin

Site orijinal falan değil sahtedir.

Eski Turkcell çalışanıyım ve bilip bilmeden dislike atıyorsunuz.
Site sahte hocam sallama telefon numarası girseniz bile aynı puanı gösteriyor. Öylesine bir kart girdim yükleme ekranında kaldı ve üsteki hiçbir şey çalışmıyor.

Site sahte, zaten yarın bitiyor demesinden belli, böyle bir sistem olsa önceden haberiniz olurdu.

Keşke çalışan olduğunuz kadar bilginizde olsaydı. Site kopya sitedir bende ticaretle uğraşıyorum bunu ayırt edemeyecek kadar da değilsinizdir eski Turkcell çalışanı çok biliyor sunuz ya

Dostum alıntıda link bulunmuyor ya. Pazarlamada kredi, "puan" olarak kullanılır. Ticaretle uğraşıyorsanız sizin de bunu bilmeniz gerekir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…