Çözüldü Turkcell puan ne işe yarar?

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 16.267
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Yakın zamanda yeni bir telefon alacağım. İnternette araştırdığımda Turkcell puanı gördüm. Babamda uzun yıllardır Turkcell faturalı kullanıcısı ve faturasını düzenli olarak ödüyor. Fazla bir puan biriktigini düşünüyorum. Bu biriken puanla ne yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Daha önceden borcunu aksatmadi ise sorun yok. O puanlar ile fatura üzerine telefon, tablet vb. ürünler alınıyor.
Taksit gibi düşünün ama faturaya yansıyor.
Hocam fiyatta bir değişme oluyor mu?

Oluyor tabii.
Ürünün taksit fiyatına göre değişiyor. Herhangi bir Turkcell bayisine giderek fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz.
Fiyat değişimi cumlenizdeki kasıt nedir?
Ürünü o zamanlarda fatura+ürün 300 TL ise sonradan herhangi bir aşım olmaz ise sabit 300 olur.
Turkcell her zaman ürün için aynı fiyatı alacaktır.

Yani hocam fiyatta bir düşüş olur mu?

Maalesef olmuyor.
Eğer elden taksit gibi bir şey düşünürseniz Vatan Bilgisayar'ın güzel bir hizmeti var onu tavsiye ederim.
Turkcell faturası üzerine olduğu zaman fiyat ister istemez artıyor o yüzden önerdim. Yoksa Vatan Bilgisayar'ı hiç önermem.

Maalesef olmuyor.
Eğer elden taksit gibi bir şey düşünürseniz Vatan Bilgisayar'ın güzel bir hizmeti var onu tavsiye ederim.
Turkcell faturası üzerine olduğu zaman fiyat ister istemez artıyor o yüzden önerdim. Yoksa Vatan Bilgisayar'ı hiç önermem.

Tamam hocam teşekkürler çözüm olarak işaretliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı