Turkcell Rahat mı, Vodafone Simple mı?

ieithers

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Tam Zamanlı Öğrenci
İkisi de cazip geliyor ama karar veremedim, kafamın rahat olacağı 40-45 lirayı geçmeyecek tarife arıyorum.

Önerilere açığım.

BİMCELL = Türk Telekom. İkisi de çekmiyor, ayrıca ikisinin de ses kalitesi yerlerde. Sanırsın telsizden konuşuyorum. Telefon konuşmalarım sürekli "Ne dedin anlamadım" vs. ile geçiyor.

BİMCell kullanmam derseniz, Turkcell RaHat öneriyorum, öncelikle Turkcell faturasız hatta geçin, ardından Dijital Operatör uygulamasın'dan RaHat Gülümseten 5 GB 30₺ veyahut RaHat Gülümseten 8 GB 36₺ paketini tavsiye edebilirim ve de satın alabilirsiniz.

Neden Vodafone Simple önermiyorsun derseniz; En uygun paketi 10 GB 45₺, en pahalısı da 25 GB 75₺ + hafta da bir kez bile olsun hediye vermiyorlar, ama Turkcell RaHat da Salla Kazan yapabilirsin, GNÇ de hafta da 2 gün Yumurta Çatlatabilir ve de Bastı Kaptı kampanyasına katılabilirsiniz.

Turkcell RaHat, Vodafone Simple'a göre daha avantajlı duruyor açıkçası.

Türk Telekom da bu tarz bir kampanya yapsa da, deneyimleyebilsek...

Son düzenleme:
Kesinlikle ama kesinlikle Turkcell RaHat.

Vodafone'un internet hızı berbat ve pahalı + olarak Simple'da çark yok.

Turkcell RaHat 15 GB 46 ₺

BİMCELL de HD+ görüşme var ama Vodafone da VoLTE desteği var. Bunu bilerek alın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…