corleone_06 Femtopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Turkcell rahat paket kullanan biri nasıl faturalıya geçecek? Müşteri hizmetlerini aradığımda bayiye gitmeniz gerekiyor dedi. Süreç hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Turkcell rahat paket kullanan biri nasıl faturalıya geçecek? Müşteri hizmetlerini aradığımda bayiye gitmeniz gerekiyor dedi. Süreç hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi?
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 11 Eylül 2021 #2 Rahat'tan faturasıza ya da faturalıya geçmek için Turkcell iletişim merkezlerine ya da bayisine gitmeniz gereklidir. Artı 0 Eksi
Rahat'tan faturasıza ya da faturalıya geçmek için Turkcell iletişim merkezlerine ya da bayisine gitmeniz gereklidir.
KS KS corleone_06 Femtopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #3 MobilRadar dedi: Rahat'tan faturasıza ya da faturalıya geçmek için Turkcell iletişim merkezlerine ya da bayisine gitmeniz gereklidir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanırım başka yolu yok. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MobilRadar dedi: Rahat'tan faturasıza ya da faturalıya geçmek için Turkcell iletişim merkezlerine ya da bayisine gitmeniz gereklidir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanırım başka yolu yok. Teşekkürler.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 12 Eylül 2021 #4 corleone_06 dedi: Anladım. Sanırım başka yolu yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim maalesef yok ama operatör değiştirirseniz anca çıkabilirsiniz. Artı 0 Eksi
corleone_06 dedi: Anladım. Sanırım başka yolu yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim maalesef yok ama operatör değiştirirseniz anca çıkabilirsiniz.