U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #11 sametsmz dedi: 450 TL'ye 30 GB veriyor çok pahalı değil mi 15 GB yeter herhalde aylık çok video izlenmezse. Genişletmek için tıkla... Bu sizin bütçenize bağlı evinizde internet varsa 15 yetebilir kullanıma göre değişir.
sametsmz dedi: 450 TL'ye 30 GB veriyor çok pahalı değil mi 15 GB yeter herhalde aylık çok video izlenmezse. Genişletmek için tıkla... Bu sizin bütçenize bağlı evinizde internet varsa 15 yetebilir kullanıma göre değişir.
sametsmz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 ulasdogan dedi: Bu sizin bütçenize bağlı evinizde internet varsa 15 yetebilir kullanıma göre değişir. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle ben bunu 6 ay kullandım ondan sonra yetersiz geldi bir üst pakete geçirebiliyor muyum?
ulasdogan dedi: Bu sizin bütçenize bağlı evinizde internet varsa 15 yetebilir kullanıma göre değişir. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle ben bunu 6 ay kullandım ondan sonra yetersiz geldi bir üst pakete geçirebiliyor muyum?
U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #13 sametsmz dedi: Şimdi şöyle ben bunu 6 ay kullandım ondan sonra yetersiz geldi bir üst pakete geçirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... üste geçersin ama fiyatlar artmış olur büyük ihtimalle
sametsmz dedi: Şimdi şöyle ben bunu 6 ay kullandım ondan sonra yetersiz geldi bir üst pakete geçirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... üste geçersin ama fiyatlar artmış olur büyük ihtimalle