HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Hediye kazandım fakat Fizy'e aynı telefon numarası ile kayıt olmama rağmen Premium açık görünmüyor. Hediyeyi nasıl kullanabilirim? Dosya Ekleri 8F70F728-C290-4C8B-9222-BEB49DF98752.png 310,6 KB · Görüntüleme: 166
Hediye kazandım fakat Fizy'e aynı telefon numarası ile kayıt olmama rağmen Premium açık görünmüyor. Hediyeyi nasıl kullanabilirim?
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 Hediye otomatik olarak tanımlanıyor diye biliyorum. Tanımlanmıyorsa bile SMS ile 1 aylık promosyon kodu vesaire gönderilir. Bence yarına kadar bekleyin, tanımlanmaz ise 532'yi arayarak kayıt açtırın.
Hediye otomatik olarak tanımlanıyor diye biliyorum. Tanımlanmıyorsa bile SMS ile 1 aylık promosyon kodu vesaire gönderilir. Bence yarına kadar bekleyin, tanımlanmaz ise 532'yi arayarak kayıt açtırın.
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 İzmirli Gurme dedi: Hediye otomatik olarak tanımlanıyor diye biliyorum. Tanımlanmıyorsa bile SMS ile 1 aylık promosyon kodu vesaire gönderilir. Bence yarına kadar bekleyin, tanımlanmaz ise 532'yi arayarak kayıt açtırın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Normalde App Store bakiyesi vs. kazandığımda mesaj gelirdi. Hediye ile ilgili hiçbir mesaj gelmedi şu ana kadar. Yarın akşama kadar beklemeyi tercih edeceğim.
İzmirli Gurme dedi: Hediye otomatik olarak tanımlanıyor diye biliyorum. Tanımlanmıyorsa bile SMS ile 1 aylık promosyon kodu vesaire gönderilir. Bence yarına kadar bekleyin, tanımlanmaz ise 532'yi arayarak kayıt açtırın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Normalde App Store bakiyesi vs. kazandığımda mesaj gelirdi. Hediye ile ilgili hiçbir mesaj gelmedi şu ana kadar. Yarın akşama kadar beklemeyi tercih edeceğim.