Turkcell Sarı Günler A51 İndirimde

yagiz6

Hectopat
Daha fazla  
Turkcell'in sarı günler dediği indirimde A51 ürünü 2.450 liraya düşmüş ve yanında Samsung marka 10.000mAh bir powerbank veriyor hediye olarak. A51'e Xiaomi markası hariç alternatif ürün önerebilecek var mı? Bütçem 2.500 lira ve bu en mantıklı seçenek olarak gözüküyor şu an.

Ürün linki: Samsung Galaxy A51

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi hariç Realme XT modeli var o fiyata. A51 o fiyata mantıklı powerbank ile birlikte.
Banada yanında verilen powerbank ile çok karlı geldi. Ancak önemli olan tabiki de telefon. A51'in beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Realme markası hakkında hiç bilgim yok. Muhtemelen Xiaomi gibi ona da güvenmem.

M31 cihazının işlemci ve kamerası daha mı iyi? Daha düşük bir model olduğunu sanıyordum.

İşlemcisi daha iyi değil, her iki telefonda da aynı yonga seti var. Exynos 9611 ve G72 MP3 modeli kullanılıyor iki cihazda da. Batarya olarak M31 6000 MAH, A51 ise 4000 MAH. Kamera tarafında da A51 modelinde 48 MP'lik sensör var, M31 modelinde ise 64 MP olan sensör kullanılıyor. Ön kamera olarakta daha iyi M31. Kamera tarafında da kağıt üzerinde M31 daha iyi duruyor, sürpriz olacağını sanmıyorum. Kağıt üzerindeki verilen bazen aldatıcı olabilir. İki telefondaki sensörler Samsung'un kendi sensörleri olduğu için A51 modelinin daha iyi kameraya sahip olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…