Turkcell Satış A.Ş. resmi satıcı ve güvenilir midir?

Merhabalar,
Almak istedigim bir cay makinasini Pasaj'da buldum Pasaj. Saticisi da baslikta yazdigim satici. Isimden her ne kadar resmi satici gibi dursa da internetten arastirmamda karsima bir sey cikmadi. Bu saticidan daha once alisveris yapmis biri var mi ve guvenilir midir? Daha once resmi Trendyol saticisindan aldigim telefon kullanilmis geldigi icin resmi saticilara bile temkinli yaklasmaya basladim.

Bu kadar büyük firmalar satıcı ismini denetlemeden başvuru almayacağına göre resmi satıcı olduğunu düşünebilirsiniz basit bir mantıkla.

Bir ton şikayet var yinede siz bilirsiniz. Şikayetvar
Hocam bu genel olarak Pasaj sikayetleri. Urunun sahte olmasi veya bozuk gelmesi Pasaj'dan ziyade saticinin dolandiriciligi, ki ben muhtemelen resmi saticidan alacagim.

Bu kadar büyük firmalar satıcı ismini denetlemeden başvuru almayacağına göre resmi satıcı olduğunu düşünebilirsiniz basit bir mantıkla.
Orasi oyle de ulke o noktaya geldi ki en ufak seyi dolandiricilik mi acaba diye sorgulamaya basladim.

Pasaj'daki fiyati da Fakir satis fiyatinin yuzde 30 altinda. O yuzden alisveris yapan biri varsa ancak oyle ikna olurum herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı