Turkcell SIM kart siparişini başkası teslim alabilir mi?

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
Hattım babamın üstüne kayıtlı ama ben kullanıyorum. Türk Telekom'dan Turkcell'e geçiş yapmak istiyorum ve Online SIM kart siparişi verdim. Yarın kurye gelecek ve benden sözleşme imzalamak istenecek. T.C. ve hat babamın olması sebebiyle bir sorun çıkar mı? Yani teslim alabilir miyim?

Bu sipariş iptal ediliyor mu?
Hiç sanmıyorum. Sözleşmeyi imzalamazsa herhalde geri gider. Ama eğer geçiş için başvuru yaptıysan diğer hat kapatılıp yeni hat aktifleşebilir. Bence babanın olduğu bir gün gidip teslim alsın.

Babamın Akbank kredi geldiğinde ben teslim aldım adam baban evde mi dedi yok dedim T.C. falan gerekli dedi ezbere biliyorum dedim babanı ara bir haber ver dedi aradım kartın geldi aloyorum dedim.
Adam şu kağıtları imzalaman gerekiyor dedi sayamayacağım kadar çoktu ve hiçbirini de okumadım

ön onaylı işlemler farklı tam teşekküllü açık rıza metni olan işlemler farklıdır. önceden müşteri/kullanıcı/alıcı vs. kritik işlemlere onay vermiştir kalan işlemler teslimat veyahut tedbiri alınmış işlemlerdir. o yüzden her aile bireyinin tebliğ tebellüğü ile işlem gerçekleştirilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…