TosunPASA
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- W11-Linux
- Meslek
- Emekli
Merhaba.
Yeni bir mahalleye (Küçükçekmece/Cennet) taşındım.
Ev içinde bazı noktalarda çok hafif sinyal çekiyor ama genel olarak apartmanda sinyal yok.
Aylardır 532 üzerinden şikayet bildirimi yaptım.
hizmet@turkcell.com.tr
Mail adresinden kendilerine ulaşmaya çalıştığımda, şikayetimi web üzerinden veya mobil uygulamadan yapmalarını belirtiyorlar.
Mobil uygulama üzerinde sorun bildirmeye ait bir seçenek bulamadım.
Webden iletişim kısmında bana yazılan cevap ise çok güzel.
Bu durumda ben GSM firması değiştirme yaptığımda, tarafıma cayma bedeli uygulanır mı?
Durumu CİMER üzerinde ulaştırma bakanlığına da yazdım.
Evde kullanamadığım (şu dönem hep evdeyim) hattın ödenmiş fatura iadesini alabilir miyim?
Fatura iadesi alamasam da firma değiştirmek istiyorum ama cayma bedeli uygulanmamalı.
Apartmandakileri tanımıyorum ama yaşlı biraz da duyma sorunu olan amca, apartmanda sinyal sorunu olduğunu ilk tanışmamızda söylemiş idi ama ben zaten taşınmıştım. Ayrıca GSM sinyali sebebi ile ev değiştirme gerekçesi de artık fazla olur.
Tecrübeleriniz nedir?
Yeni bir mahalleye (Küçükçekmece/Cennet) taşındım.
Ev içinde bazı noktalarda çok hafif sinyal çekiyor ama genel olarak apartmanda sinyal yok.
Aylardır 532 üzerinden şikayet bildirimi yaptım.
hizmet@turkcell.com.tr
Mail adresinden kendilerine ulaşmaya çalıştığımda, şikayetimi web üzerinden veya mobil uygulamadan yapmalarını belirtiyorlar.
Mobil uygulama üzerinde sorun bildirmeye ait bir seçenek bulamadım.
Webden iletişim kısmında bana yazılan cevap ise çok güzel.
Kod:
Değerli Müşterimiz, ***** Nolu hattınız için ilettiğiniz ***** nolu başvurunuzu değerlendirdik. Kapsama alanı/Sinyal alma sorunu yaşandıgını bildirdiğiniz bölgeyi inceledik, şu an olumlu cevap veremiyoruz. İyi günler dileriz.
Bu durumda ben GSM firması değiştirme yaptığımda, tarafıma cayma bedeli uygulanır mı?
Durumu CİMER üzerinde ulaştırma bakanlığına da yazdım.
Evde kullanamadığım (şu dönem hep evdeyim) hattın ödenmiş fatura iadesini alabilir miyim?
Fatura iadesi alamasam da firma değiştirmek istiyorum ama cayma bedeli uygulanmamalı.
Apartmandakileri tanımıyorum ama yaşlı biraz da duyma sorunu olan amca, apartmanda sinyal sorunu olduğunu ilk tanışmamızda söylemiş idi ama ben zaten taşınmıştım. Ayrıca GSM sinyali sebebi ile ev değiştirme gerekçesi de artık fazla olur.
Tecrübeleriniz nedir?