Turkcell sitesinden yeni hat almak

WhatsTheMatter

Kilopat
Turkcell'in sitesinden artık yeni hat temin edebiliyormuşuz, yeni öğrendim bunu. Şu paketi yorumlayabilir misiniz arkadaşlar? Bu konularda bayağı acemiyim de. Alınır mı sizce?

Bunu satın alınca 12 ay boyunca fiyatı değişmeyecek sanırım, doğru mudur? Bunu satın alınca neyi taahhüt etmiş oluyoruz?

Aynı paketi kullanıyorum eylülden beri.
10 GB hele Turkcell bu fiyata 1 senelik bulmak zor.
Kaçırmayın derim.

Turkcell bence en iyisi ve en uygun fiyat şu anda bu paket 10 GB gibi bir paketi 129 TL'ye veriyorlar. Yalnız unutmayın yeni hat aldiginizdan dolayi 12 ay boyunca +40 TL gelecek. Eger numara tasirsaniz da bir +10 daha geliyor. Bu tüm operatorlerde boyle oluyor, devlet vergisi zaten +40 olan. +10 TL de numara tasininca alinan vergi oluyormuş.

1 yıllık paket.
Teşekkürler.
Süpermiş hocam. Şöyle bir ibare var ama, yine de +40 TL verecek miyiz?
"Kampanya ücreti KDV,ÖİV dahil 129TL'dir."

Teşekkürler.

Süpermiş hocam. Şöyle bir ibare var ama, yine de +40 TL verecek miyiz?
"Kampanya ücreti KDV, ÖİV dahil 129TL'dir."

Oluyor hocam, şubede soyluyorlar zaten. +10 TL de telsiz kullanim ucreti var numara tasirsan alinan vergi dedi bana, şubedeki kişi.

Telsiz kullanım yıllık 113 TL sanırım. Ötekisi nedir?

Ötekisi yani +40 olan yeni hat aldiginizdan dolayi alınan vergi hocam. 480 TL odemeniz gerekiyor, aylik 40 TL oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…